Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fino... fino... a šta ćete uraditi sa flašama??? u tih 23500 flaša je TONA!!!!!!!! nekih 350 KM... Ovako skupili čepove a ponbacali flaše..... mati mila, daj da neko malo povede računa o ovome iz ovog udruženja
šta uradi ŠČEPA moga??
e vijesti i qrca... ljudi se glupostima bave ne mogu da vjerujem. sve cojk konta jbg nema se para posla ovo ono a oni i pored tih problema nadje prostora za gluposti da pravi cilim od cepica. bolje da ste se skupili pa sredili park a ne skupljat smece da bi ti se ime naslo na nekoj listi!
A da ste skupili materijal da se jedna kuca obnovi? Jai diotizma majko moja
Čepoqurčić.
Ćilim od čepova bi bolje zvučalo da ga yebeš :D
Ma bravo, svaka cast na ideji... A da sljedeci put pokrenes nesto konkretno, kad vec imas elan?