Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidim ima vas i malo \"sporih\" ti o svemu, osim o onome bitnom - privatnom vlasnistvu i otimacini istog
Etnicka populacija koja je najvise stradala u zadnjim sukobima na ovim prostorima i na kojom je jedino izvrsen genocid su MUSLIMANI Istrijebljeni su potezom pera od strane onih koji se danas predstavljaju kao \"bosnjaci\"
HEBU VAS GENOCIDASI SRBI, JEL TAKO BOSNJACI, VIDI SE KOLIKO STE SPOSOBNi, hhahahahahahah
Nisu je u Bosni od Srba otimali jer vas ovdje nije bilo dok vas Turci ne dovedose! Dok su Turci vladali Srbi su posteno zaradjivali Bosansku zemlju kao pomocnici Turske vojske. Odnosi medju Turcima i PC su bili jako dobri. Turci su Crkvi Pravoslavnoj dali da pokuplja porez od katolika! A btw, vise su Srbi pokrali u vremenu Kraljevine SHS, nego Turci u svom vremenu! A sto se Zulfikarpasica tice, njegovi Cengici i druge age i begovi su i muslimanima otimali zemlju (procitaj sudske zapise iz tih vremena)! I Srbi su krivi za Tursku invaziju....ko je PRVI izdao/kleknuo i pridruzio se Turcima vec Srbi (Brankovic)! Onda su kao pomocnici Otomanske vojske ratovali pomagali Otomanima da Bosnu i druge djelove osvoje. Srbija je prva pala i bili su veci dupelisci od kasnijih Bosanskih aga i begova. Sve sto zamjeras Bosnjacima, mozes i svojima...The pot calling the kettle black!
Drugo, i Bosanski muslimani su PATILI pod Turcima! Bila je sakica, kao u svakom sistemu, onih koji su pro-okupatorski, sakica onih koji su AGOVALI i BEGOVALI! Obicni narod islamski je bio istog ranga kao i vi! Jos su kao muslimani morali dzaba ratovati, dok ste se vi borili dobrovoljno kao pomocnici Turske vojske da bi dobili zemljista u Bosni ! Zahvali se tim Azij. hordama i prokletim Bosanskim agama, koje mrzis, da si danas ikako ovdje, na zemlji koju ste vi doslje, pomoci vaseg kralja oteli! Trece, zelena zastava je zastava Islama, \'\'Azijskih horda\'\' (mislis na Turke) boja je CRVENA Savjet: educiraj se!
Stvarno si glup! Prvo, Islam jeste dosao ratom, ali su danasnji Bosanski muslimani potomci autohtonih stanovnika...mjenjanjem vjere nisu izgubili pravo na svoju zemlju! Sooo, ne provaljuj se dosljo iz Crne Gore ili Smedereva! Procitaj nesto naucno, umjesto quasi-historijskih tekstova pisanih od senilnih tadasnjih vladara koji su \'\'istoriju\'\' samo pretpostavljali!
eki hadžiomerovića..još ti se dedo adil zulfikarpašić nije ohladio u zemlji a ti misliš na begluke koje su turci krvavo otel...ovaj zaradili
a šta očekivati od krstaških vlaških krvoloka, općepoznato je da su uvijek bili pljačkaši otimači i zulumćari na tuđu imovinu! bili su dobri dok su samo tegli plug i jeli prohu, čim su se malo najeli hljeba odmah dižu glavu...treba to odmah maljem u glavu...zmiji se prvo glava odsijeca !
pravoslavni slaninari opet hrokću ..izgleda baš im se zaželjelo da žive u jednoj džravi..svi srbi u jednoj državi...Užičkoj nahiji...
sto multietnicari pjene kad drugi rade po njihovom principu :-)))
upravo sam se naljubio presvetih mošnji našeg preosveštenstva Kačavende
mislim da bi se ovaj problem u skupštini četniteta najbolje riješio tako što bi Bošnjaci izašli na pauzu a Srbi kao nebeski narod odletjeli u zrak !
sta pjenis musliman, covjek ti je rekao istinu !!
ma mene Kačavenda nije j.e.b.o od prošle nedjelje pa mi nije dobro, zaželio sam se njegovog k.u.r.c.a, ali sutra je već nedjelja..idem u crkvu pa će mi ga pristaviti u šuppak...
j.e.b.o ti turčin m.a.t.er r.e.t.ar.d.i.r..a.n.u .pravoslavno - krstašku ! treba te prijaviti policiji jer raspiruješ mržnju prema BOšnjacima i islamu !