Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bez stresa hahahahaha
o smrdiji svi imaju isto misljenje
\"Jasenovac i Gradiška Stara, to je kuca Maksovih mesara U Capljini klaonica bila, puno Srba Neretva nosila Sjajna zvijezdo iznad Metkovica, pozdravi nam Antu Pavelica\"
\"Jasenovac i Gradiška Stara, to je kuca Maksovih mesara U Capljini klaonica bila, puno Srba Neretva nosila Sjajna zvijezdo iznad Metkovica, pozdravi nam Antu Pavelica\"
@senad, Dobar tek!
ja ,bh hrvat,nemam problema sa identitetom,za razliku od vjerske skupine zvane bosnjaci.Mogu dokumentirati unatrag 5 generacija da smo se izjasnjavali kao Hrvati.Pzivam bilo kojeg bosnjaka da to isto ucini za naziv \"bosnjak\" u svojoj obitelji.
@Bosanac hehehe avlijaneru, svojim komentarom si mi jasno pokazao koliko si ogorcen i isfrustriran kao i svoju kulturu i inteligenciju. Jako mi te je zao. Bosna i Hercegovina je domovina sva tri naroda i sve dok ima zatucanih umova kao sto si ti i tebi slicnih nece biti mira u tvojoj avliji. A ima i ona stara: prvo pometi ispred svojih vrata pa onda gledaj kako je kod komsije. Respekt smoru!!! Jos nesto, uopce nije bitno jel netko bosanac, bosnjak, bosnjanin, srbin, hrvat, rom, talijan, englez.... Ljudi se dijele na ljude i neljude,a ne po boji koze ili vjerskoj i nacionalnoj pripadnosti ili opredjeljenosti. Ili si dobar covijek ili los. Izgleda da je kod tebe jedino rjesenje napisati da bi nekome zenu povalio, a meni izgleda da si i na tom polju totalna sirotinja. Procitaj neku dobru knjigu ili sl.,mozda povijest Bosne i Hercegovine. Zainteresuj se malo za svijet oko sebe mozda ti to unese malo svijetla u sivilo tvoje skucene avlije, a mozda,fakat i da z.guzis nesto.
Kralju najjači si, što me nasmija hah :D
Priželjkujem da ove sezone ne dođe nijedan Bosanac jer nitko od njih nije čuo za šampon i tuš
I pored svog pocinjenog zla na nasim prostorima ipak vise cijenim srpsko govno od hrvatskog intelektualca..
http://www.6yka.com/novost/25073/deset-inspirativnih-mladih-ljudi-za-koje-dosad-niste-culi umjesto da se razbacujete tim sterotipima, ucinite korisno i lijepo nesto za druge!
citajuci vase primitivne i stereotipne komentare bude me stid sto sam s balkana. Nije mi jasno odakle tolika mrznja i toliki primitivizam. Da li su vas to roditelji ucili ili u skolama i na fakultetima ucite biti primitivni? ili su vas ovi nasi \"profesionalni\" mediji zatrovali tolikom mrznjom...kako god, stvarno je jadno i tuzno. O vasem ponasanju ovisi kako ce drugi misliti o vama. Ovi koji se vrijedaju ili kao ovaj Tvrtko razbacuju laznim podacima (koje vjerovatno niko nece provjeriti jer vi vjerujete svemu sto procitate na internetu), o njima svi mi normalni imamo samo jedno misljenje, da ste PRIMITIVNA STOKA, i ova cinjenica nema veze ni s nacijom, ni religijom, nego odgojem i neobrazovanjem! Svaka vast ovome sto pise viceve, ti si pravi Bosanac, a ne ove kvazipatriote sto znaju samo psovati. Pozdrav od Bosnake
@ gg tebe prvog bacit sa zida :D neshvatas ni sta sam napiso i osim toga dok si ti piso taj komentar ja sam ti zeni uletio LOL se.jacino ti ces meni o maloumnim ideama, kakvaj to maloumnost da se zivi u jednoj drzavi a da te niko nedira??? sta me k. zaboli za srbijom i hrvatskom kad mi u mojoja vliji lijepo lepo ili lipo, a ti da si imalo pismen i pametan skonto bi sta sam reko intelektualna sirotinjo! pun mi K. bas vas pametnih tj vas koji se pravite pametni vjerovatno si jos neki umjetnik slikar ili pjevac pljunem ti na umjetnost ili si hippy drogirana mrako! ja hocu svoj mir u mojoj avliji a vama ostalima mogu samo ... zene ! ionako nama balkancima nema spasa dok jedno drugo ne rebnemo! samo krajcite moje avlije ciganijo! volite srbe volite hrvate a prodali bi avliju svoju pa kad nudite tako lahko svojim komsijama zemlju svoju dadnite im i zene ili najbolje meni ja znam sta s njima radit ;) zdravo odpadu !
Ako smatrate srbe genocidasima kako onda hocete neki suzivot i zajednicku Bosnu.Ja licno kada bi nekoga smatrao takvim nikada nebi pozelio neki suzivot.
ne kontam, koga boli briga sta oni misle o nama !
je li postoji neko udruženje ili kako se uopšte može tužiti ovaj portal, jer očito je cilj samo povećati mržnju i uzgajati nacionalizam i fašizam...molim pravnike da pojasne, jel se može tužba za ovakve članke uputiti i kome? Hvala!
Za mene je Hrvatska zemlje lijepog i cistog mora kratkosisanih zagrebcanki smrdljivih pica uzasnog humora nikakvog duha