Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ULAGANJE U DJECU DA BI DOBILI BOLJE DJETINSTVO JE PRIORITET ZA BOSNJAKE. JER BOSNJACKA DJECA SU GARANT OPSTANKA DRZAVE BOSNE.
nek si s nama podijelio tu mudrost. hvala
@vodenicar2 STA JE TVOJA MIDROST?
Alma Ras nema nista sa izborima............rade i grade i sire se................pravi preduzetnici.....takvih nama treba
ima općina sa izborima.
Znaš li ti da je načelnik općine Olovo vlasnik AlmaRas-a? Čovjek jeste preporodio grad, radi, gradi raszvija nekad zaostalu općinu koju su svi prethodnici uništili. Svaka čast njemu na tome i ja mu želim da opet pobjedi na izborima i da nastavi sa dobrim poslom. (samo da kažem da ima veze sa izborima i strankama)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima li išta da je izgrađeno u neparnoj godini? Otvaranja, izgradnje samo tokom parnih, izbornih godina..