Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majmuni srpski, stipe mesic IMA PRAVO da se mijesa u bilo kakva pitanja vezano bih, prema dejtonskom federalnom sporazumu.
OBAVESTENJE!!!!!!!!! Za sve VELIKE SRBE IZ RS, uskoro na netu novi portal SRBOZDER.BA Tu cete moci pisete (ako znate) nebuoloze koliko vam je volja. sarajevo-x.com je kako mu ima kaze sa sarajlije .
Jadan si ti Stipe kada izdade krst i predje u muslimane.
ahaah Bošnjaci ili ti pubertetlije, nemate pravo glasa dok ne napunite 18 godina ili cete dobit iza ušiju, zato tišina :)))))))))))
ja lijepe pjesme...bravo boli istina ha pacovi
Glupi i neuki škutore bosnjaka je bilo prije hiljadu godina nego su nam u prastaroj Jugi to oduzeli a vidis ovu pjesmu koja je napisana prije 118 god. a ne prije 15 god. glupi škutore.
Onda \"škutore\" po toj logici, nije bilo ni vas nazad 15god,.. prema tome vi ste zadnji na svijetu (jer ste najmlađa nacija na svijetu) koji imaju pravo govoriti o takvim stvarima.
Otkad ovi zapodno hercegovački katolici postaše hrvati pa uvjek su se zvali i odazivali na ŠKUTORI. Samo da kažem ovim škutorima da je Mesić od rodjenja ovako opredjeljen. Poezija nastala 1891 S.Basagic Znaš Bošnjace, nije davno bilo, Sveg\' mi sv\'jeta nema petnaest ljeta, Kad u našoj Bosni ponositoj, I junackoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do Brodskijeh vrata, Nije bilo Srba ni Hrvata. A danas se kroz svoje hire, Oba stranca ko u svome šire. [...] Oba su nas gosta saletila, Da nam otmu najsvetije blago, Naše ime ponosno i drago.
Ma Stipe, KRALJ SI!!!
Dikobraz ne zna šta je strateški cilj Hrvata u BiH, prema tome neka se ne miješa u unutarnje stvari druge zemlje, naš cilj nije ovo što ova ružna osoba govori. Vidim Bošnje ne napadate kad se netko miješa u državu i govori ono što vam odgovara, koji ste vi.. ko vas ne zna....
ovo je klasicno petljanje u unutarnje stvari jedne druge drzave!
izgleda da hrvatima ovaj ČOVJEK nije dovoljno hrvat po njihovim standardima...ne pljuje po drugima, ne vrijeđa, ne mrzi...al nije dovoljno hrvat, štaš...i kako ovako samo smije istinu da izgovara, izdajica...
Stipe je super!
za cro teheran? pa majmune vidi se da ne izlazis iz te mahale(posusja) dodi u sarajevu,razgledaj malo pa onda pricaj.hrvati zive u najboljim dijelovima grada,rada u najboljim firmama majmune glupi.kad si cuo da se neki sarajevski hrvat zalio na zivoz u sarajevu?samo ti dalje upijaj izjave dodika(teheran) pa ces vidjeti gdje ces zavrsiti.znam ja da bi ti rado u zagrebu da zivis al nece vas oni tamo,samo vole vase glasove na izborima,ali ne i vas.opameti se molim te.pozdrav iz multietnickog sarajeva,grada gdje se s pravom moze reci multietnicki,a ne kao bl i siroki gdje nema muslimana ni za naslutiti.pozdrav iz sehera
@cro Ti si jedan obican iskoristeni KURTON