Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Naravno, one se ne mogu završiti sve ove godine, ali ćemo ih početi i bit će gotove u naredne dvije do tri godine\", rekao je Šećkanović 2 do 3 godine moze reci neko ko ne vjeruje u to sto govori. kad imas pare i znas sta zelis, onda se zna i rok za koji nesto moze biti napravljeno. tako je to u normalnim drustvima i medju normalnim politicarima. moj zakljucak je, dabogda sceri da te hadzija uzme.
Da li su ovde glupi \"federalni ministri\" ili federalna gamad. Ako znaju racunati to ce lako shvatiti, jer federalni (ne racunajuci RS) budzet je duplo manji od njihovih obecanja. 735 miliona je velika para za dobrostojece, a kamo li za ne postojece kao sto je tzv. FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE, to nkid nije postojalo niti ce postojati samo se lazu sami`.
super , bice gotovo taman kad sinu za 18 kupim motor :D
Otkud nama vol\'ko para? Zašto za gradnju autoputa od 100 km po relativno nezahtjevnom terenu traba čitavo desteljeće? Imam osjećaj da ovi političari ništa ne rade. Možda im treba pružiti još jednu priliku ?Glasajmo za njih i na sljedećim izborima.
samo SDP
ja gladim svoja muuda, da ih necete poceti ni ove godine... a nece biti gotove ni za 7 godina
Hoce li se najzad makar kilometar autoputa uraditi prema Gorazdu? Bosnjaci bi se masovno vratili na Drinu ali je infrastruktura losa. Partija koja konkretno uradi nesto za Podrinje i Rogaticu za nju cu glasati
Naile, sta si (u)radio prethodne cetiri godine? Blize se izbori, prpa vam je, a??? Prestanite vec jednom vrijedati inteligenciju gradjana/ki BiH! Pukli ste na predstojecim izborima!!!
De ba Seckanovicu, kakva gradnja? Sta je sa nama budzetskim korisnicima koji smo najvjerniji glasaci SDA. Zar nije bolje pare uloziti u povecanje nasih plata, regresa i toplih obroka? Imate sigurne glasove i pobjedu na izborima. Prenesi Sulji i Bakiru ovo moje razmisljanje. SDA4EVER!
Ma da blize se izbori znamo........