Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
juppppiii..Željko Majstorović... ne znam ovog ciku, a znam da ga vole svi na klixu i da mu sve vjeruju
sereš ko foka
a ti kao zeko..plop..plop..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a 2. i 3. maj? ja 1.maj slavim 3 dana!
najviše će potrpiti grad...seljacima...
a mi sto radimo za prvi maj cemo upaliti radio, narucivati pjesme preko kalmana i jesti cips sa okusom mesa sa rostilja :D
Tuga je kad za 1. maj dan rada najvise neradnici slave xD
ajde super, bas juce pricamo da nam batre sunca za prvi
accuweather je izvikan bez osnove (popularan izmedju ostalog jer dolazi preinstaliran na android mobitelima), rijetko kada su njihove prognoze tacne, yr.no je puno tacniji i oni koji zaista zavise od prirode, planinari recimo, se uglavnom oslanjaju na taj servis (postoji i kao widget za android, ali nije sminka kao accuweather)
Što se mene tiče... bilo bi lijepo da bude sunčano... Ionako će mnogi za 1. Maj da "POKISNU" bez obzira na to ... padalo ili ne. :)
Kako za koga, meni će biti sunčano i toplo ;-)
a gdje ces to
Nije fazon gdje,.....nego...s' kim ! ;-)
kud kisa tad ne pada ccc ,kod nas cim je sunce odmah pune baste kafici u po bijela radnog dana.covjek bi pomislio da imamo standard ko u svici i da vecina zivi od kamata u banci.
prvi maj treba da se radi i protestuje,kakav praznik kakvi bakaraci.nebudite vise budale
abdurahmane pogotovo ti netreba da slavis 1 maj,eto to je jos jedan apsurd da vecina onih koji su bili protiv juge i tita slave 1 maj a jos su sad postali "veliki vjernici"
ebo vas vise 1 maj,pa nije vise tito i juga ziva da se to slavi.sad zivi nerad i nezaposlenost.sav normalan svijet na taj dan protestuje i trazi svoja radnicka prava a kod nas se to slavi.pa zesci apsurd.sjete se prirode i rostilja samo za 1 maj ccc,slavimo nerad .apsurdistan
Kod nas je postao običaj za 1. maj otići u prirodu, okrenuti janje, raspaliti roštilj i uživati, nema to više veze s radom ili ne radom, barem ne kod nas. Značenje 1. maja na Balkanu skoro da je postalo beznačajno, jer mi kažemo "Gdje ćeš za 1. maj"?, a ne "Gdje ćeš za praznik rada"?
kakav ba obicaj,pa nije samo taj dan ljep dan ccc o ebem vas vise seljacku kulturu zivljenja.sto nekim drugim danom il vikendom se ne znate sjetit otic malo u prirodu i uzivat i rostiljat. a svi ovi koji odu za 1 maj u prirodu ostave iza sebe tonu smeca
suncano i toplo uz mogucu kisu sa pracenjem snjega... temperatura ispod nule na planinskim predjelima ...gradani se mole da nose kape zbog mogucnosti jakih suncanih intervala...stavite lance na gume ...p.s. majstorovic
ma lagano pivka rostilj bungalovi raja trebe..jebo ba vrijeme
PA OVCE JEDNE STA VAM JE SDA DALA???OSIM STO SU VAS SILOVALI SAD PRIPREMNITE DJECU DA IH SILUJU AL DOBRO!! JESTE OVCE OPRANOG MOZGA!! I NISTE ZA ZIVOTA BIJEDNICI MALI VI STE SAMO ZA IRGETIT
Revolucionar jednostavno imaš mozga kao Fahrina stidna uš i to retardirana, dobijena incestom ...
Molim te objasni termin "IRGETIT"?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo su dobro prognoze sunce moguca kisa ili kisa moguce sunce i ne mozes pogrijesiti
Ovaj praznik za nas je paradoks,nikad veci kokuzi,nikad vise nezaposlenih,nikad gora situacija,a svi na rostilj,na put,na more... Nama samo da je veselo,pa nek je sve naopako(i pustite suplju,ma vala treba malo da narod ispuse i da se zabavi)
Uvijek bili indolentan narod. Nešto poput cigana, bitno je danas pojest i popit dobro, a šta će sutra bit' i šta se dešava dok ja krkam jedem, ma zaboli me čmar. Zato ja kažem, cigane protjerat' kao što ih je Sarkozy protjerao, pa da onda gradimo društvo :)