Ambasador Turske u Banjoj Luci
0
Yildiz: Turska se zalaže za očuvanje jedinstva BiH
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
jest a vi ste na barikadama sa carapama na glavi i naoruzanjem JNA pekli kestenje ... ne dipr bogati
\"Turska se zalaže za očuvanje jedinstva BiH\" Kako se moze ocuvati nesto sto vec 20 godina ne postoji otkad ste se vi muslimani opredelili za rat i rušenje zemlje? Evo i ja se zalažem za očuvanje dinosaurusa.
I srbi i bosnje su pod kapom turske. u istambulu je i islamska i pravoslavna najvisa hijerarhija... hdz je dobio nalog od pape da im pomogne.. ameri iza turske.. prva verzija dejtona napravljena u istambulu u americkoj ambasadi... ma je.bu nas svi samo mi to jos ne znamo.. ima vakta..
Ako bi se vratili neka se vrate odakle su otisli, i to znaci u Visegrad, Focu, Gacko, itd.
Alžir i Francuska , Indija i Engleska , italija i Libija su takođe zemlje važne jedna drugoj . Prvo se svaki Turski pretstavnik mora izvinuti Srbima za viševjekovnu okupaciju , pa onda nešto reći , ovako se svaka izjava posmatra kroz prizmu okupacije . Jeli se sastao sa Austrijskim namjesnikom Inckom , i on misli da su Austrija i BIH važne države jedna dugoj .
@Hazim 31.01.2012. u 18:33 Molite vi tursku da vam ne pomaze, bice vam puno bolje. Sto vam vise pomazu sve vam je AVLIJA manja i manja. Te sto zoves da se vrate (7.000.000) pozovi na vasih 24%, ne u Visegrad,Prijedor,Gacko,Trebinje,Mostar,(Tuzlu moze),Bijeljinu.
- eno i Ruski ambasador se zalaze za jedinstveno i ocuvanje BiH, pe ne vidim u cemu je problem.
Braćo Turci znate da ste uvjek i na bilo koji nacin dobro dosli,vi znate da mi sami nemozemo izac na kraj sa krstaškom evropom a takodje znate da vas svijet naročito Amerika cijeni i drzi do vaseg misljenja i da vas se pita i zato bez vas danas mozda nebi ni postojali,govorim za vrijeme nakon svrgavanja vojne hunte koja je bila cionistička skupina generala koja je Tursku godinama drzala svezanih ruku ali sad nakon sto je dosla demokratska Turska na svijet ja sam ubjeden da vi mozete i da to vec cinite mnogo za nas,neslusajte ove tupave Bošnje koje neispustaju pive iz ruke i neznaju ni rabi jesir proucit,oni neznaju vola u gujicu ubost a kamoli nesto vise,zato dobro dosli i dovedite nam nasu bracu Bošnjake kojih ima7 miliona u Turskoj neka se vrate u svoj Visegrad,Prijedor,Gacko,Trebinje,Mostar,Tuzlu,Bijeljinu.
N a b i j e m ga na svog glavatog Yildiza, ovog u gaćama. Hoće li sad Bošnje provjedovati što se mamlaz miješa u unutarnja pitanja PiH?
Ili ces stabilnost ili ces jedinstvenu (unitarnu)? Odluci se vec jednom...ne mozes biti \"malo trudan\"! Sto se tice i bratstva i jedinstva i ostale supljologije, neka to siri tamo kod svoje kuce sa Kurdima i Armencima. Nasao se pametovati u tudjoj kuci, a u svojoj tenkovima siri \"bratstvo i jedinstvo\". Turska posla...
Turci su g.o.v.n.a. i gednocidaši kok ih voli neka krepa