Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se zna da SRBIN vlada bosnom !!!
Joj kolika je zastava Bih Pred Turčinom. samo polako ponovoćeš se turčine krstit
nema sta Dodo je tata turski ambasador, kobajagi neka sila, ali na noge Dodi i kaze mora se saradjivati...hehehhe...da mi je ovo neko prico prije 10 godina ne bi mu vjerovao...
@lazni ampak oguljeni, koliko ti puta trebam reci da nisam peder a da bi tebe tvoj Efendija mogao kamenovati za pederluk
Želim da me 80 milijuna turskih krkana poznatih i kao marva isIamistička večeras razderu k\'o životinju.
marvo islamisticka, nikoga ne interesira koliko majmuna zivi u turskoj nego je pitanje : pripada li turska i dusom i tijelom Zapadu i cijeni li se zapadni nacin zivota u turskoj ili su tamo na cijeni tzv \'islamske vrijednosti\' ?! niti je turska u europi, niti je velesila bez zapadne tehnike a 80 milijuna krkana ne znaci nista ( i egipat ima 80 milijuna mamlaza koji bas nikakav Faktor u svijetu ne predstavljaju) . danasnja erdoanova turska je svakim danom jedan korak dalje od europe i jedan Korak bliza serijatskoj drzavi i kao takvoj joj nije mjesto ni u EU a pogotovo ne Nato savezu jer je turska nepouzdan saveznik bas kao i Pakistan! a sto se balkana tice, neka micu svoje prljave sape jer su upravo oni razlog zasto bosanska drzava vec stoljecima postoji samo na papiru !
Jedite čips i prestanite roktati :-D I braća turci vam okrenuše leđa. :-D Došao Yildiz paši na noge da se pokloni državniku.
mmmmmm... rzgvrl sm ml p sm rk d nm rzgvr bz rpblk srpsk....nć nm trc gvrt št m trb d rdm!!!mmmm.mmmmm.mmm..mmmm.mmm..mm...mmm.mm.m.mmmm..... pzvl sm g ne jnjtn pšt trc ne jed svnjtn
Pa gdje si ampak pseto jedno cionističko, to te tvoji šiitski gu**i haveri sinoć nisu mogli zadovoljit?
Ako već toliko očajno želiš govoriti hrvatskim jezikom onda trebaš znati da si izostavio veznik \"je\" u svojo rečenicei. naime, rečenica treba glasiti\" neka si je slobodno ponese sa sobom.
priznanje drzavnosti i drzavne samostalnosti republike srpske
@dado banjaluka,nije svinjetina zabranjena mulimanima ali jeste TEBI KRIVOSLAVCU!Procitaj malo Bibliju,genocidno Tursko k.opile i prvo nauci svoju vlastitu vjeru pa komentarisi Islam,stoko glupa vlaska:D
@ampak u Istambulu je 16-milijuna pa ih ti psuj retardu maloumni
vi u federaciji još uvjek jedete ovcu sa vunom:) usput svi ste vi svinjojedci, pa svi današnjim proizvodi u svom sastavu imaju prasence. otvorit link ko ne vjeruje: http://www.jutarnji.hr/znate-li-sto-se-skriva-u-soku--keksu--cipsu---/981380/ Pa i ovaj jildiz je sa dodom omrsio brke garant:)
ampak, mamu ti nataknem divljačku šovinističku, Turci su za vas gospoda stoko, dok Turci nisu došli na Balkan tvoji su preci divljaci jeli ovcu zajedno sa vunom...smeće jedno!!