Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moramo ali ne na ustrb drzavnih ingerencija!zar je normalno da politika tj parlament bira tuzioce npr dodik da bira tuzioce koji ga nikad ni zasto nece tuziti ili da budu zatvorene liste pa cemo glas njem za liste mozda tamo u zavezanoj vreci dobiti neku tetku ili amidzincu od nekog politicara koju necemo u parlamentu?ili zar treba dodik da odlucuje hoce li srbija graditi hidroelekttrane na drini?
ma nece oni nista transparentno osim trpanja love u dzep!kad su u historiji komunjare upoznavale siru javnost o svojim burazerskim dogovorima ??nikad!jos oni zive u vrijeme kad su imali apsolutnu vlast!
SVAKA ČAST ! TREBAJU SE SVI GRAĐANI BIH USTATI I TRAŽITI OD OVIH AUTOKRATA DA PRESTANU SA SAMOVOLJOM I RUŠENJEM SVEG ŠTO JE DOBRO U BIH, A SVE RADI LIČNOG INTERESA, VOLJA GRAĐANA SE MORA POŠTIVATI. DOSTA VAS JE VIŠE I VAŠEG KRIMINALA I KORUPCIJE. NAROD JE GLADAN A VI NJEGOV NOVAC TROŠITE NA SVOJ LUKSUZ.UMJESTO DA SE VI NAĆETE IZ REŠETAKA ( LAGUMĐIJA, RADONČIĆ,DŽAFEROVIĆ,ČAUŠEVIĆ,I .....) VI I DALJE KRŠITE ZAKONE I DONOSITE ONE ZAKONE KOJI ĆE SAMO VAS ŠTITITI.
SDP je prava lopovska stranka SDP je ista kao i SDA (ISTA G O V N A) Sve ce uraditi radi svojih pozicija... Podrzavam ovu javnu prozivku jer je set ovih zakona bitan za sve nas podjenako
SDP = nacional-socijalisti & četn.ički puš.i.k.u.r.c.i
\'e nek nam je bolje sa sda demokratijom vidi se na sta smo spali a nekad smo bili sila\'\' O kakvi maloumni babuni nastanjuju ove prostore :D
KLJUČNA STVAR KOJU OVI PLAĆENI KOMENTATORI ODBIJAJU VIDJETI: \"U YIHR-u ističu da će ovi zakoni morati proći formalnu proceduru, ali osuđuju činjenicu da se namjenski čitav skup prijedloga izmjena dostavio pred novogodišnje praznike, te da postoji opasnost da će se donošenje ovih izmjena vršiti istovremeno, čime neće biti prostora za reakciju.\" NIJE NIKO REKAO DA SE NE ZNA ZA PROCEDURU, VEĆ DA SE PODMUKLO STAVLJA PAKET OD 7 ZAKONA. I NEMOJTE UVJERAVATI BEZVEZE DA NISU POSLANI, KADA JESU. KAO DA BI FOND OTVORENO DRUŠTVO ILI TRANSPARENCY IZLAGALI SE RIZIKU TE VRSTE I SAMI SEBE ISMIJAVALI, DA NIJE 100% ISTINA...
http://www.bitno.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/bih-kraljevina-kraljevska-obitelj-raspustila-vlast-i-ohr-te-preuzima
nikakve drzavne ingerencije ne nestaju pa sad imamo stanje u tuzilastvu gdje je podnesena prijava protiv 1765 lica a procesuirano je samo 45 a tuzioce biraju advokati to se ne bi smjelo desavati sad ce parlament birat tuzilastvo na prijedlog vstv-a pa ako tuzilastvo ne bude valjalo moci cemo okrivit vlast a sad ne mozemo nikoga to sto se elektrane tice ne moze se gradit bez saglasnosti bih ne moze rs sama odlucivat
samo SBIH. ostalo je sve nazadno. narode priznaj da JE SBIH NAJBOLJI ....
loki vrati seeeeeeeeee ! jesi picoka nemoj jos ici da spavas da nam kazes jos koju pametnu!trebaJU NAM TAKVI PAMETNI NATPROSJECNI !!!
Dobro se sjećam, kad su se nevladine organizacije oglašavale dok je na vlasti bila SDA i kritikovale njihov rad, onda su po Sarajevo-x svi pisali da su to SDP-ovi plaćenici. Sad kad se ISTI ti ljudi oglase protiv poteza koje povlači SDP, odjednom su plaćenici SDA. A pravi plaćenici su, naravno, ovi koji pišu ovakve komentare. :) Jer, sad SDA-ovce šute jer im odgovara ono što nevladin sektor radi, a do jučer su za njih pričali da su Lagumdžijina vojska. A SDP-ovce sad vrište kako je svak\' ko ne misli da je sporazum Dodika i Lagumdžije hit stoljeća - plaćenik SDA, a dobro im bilo pred prošle izbore kad su isti ovi krpili SDA i tad su ih branili ko braću rođenu. Smiješni ste i providni svi zajedno.
pusti ti njih loki mi tebe volimo!i ne volimo njih ali tebi je neko priznaj bacio bojni otrov u narodu poznat kao \"zivco\"?
nemoj tako brate srbine!!stvarno si nervozan sto ne odes da ti kacavenda zlo istjera a dobro utjera??vjeruj on je majstor za te stvari!vjeruj nije dobro to za zeludac jetru zivce ,dobices od neuroze neki psihomatski poremecaj!
sikter bagro sda-ovska
loki tebe ko da je kacavenda stigao pa si neurotican!da nisi dakon?
loki ti bgm ko da si dakon bio pa te kacavenda stigao tako si neurotican!