Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo su nase mlade nade,studenti...pamet koje se boje babini sinovi,sandjaklije i prostaci koji daju ovakve komentare.Samo nastavite !
kurwe i pederi
Jedini pravi protest će biti na sljedećem popisu stanovništva kad se, što je vrlo izvjesno, više od 30 % stanovnika izjasne kao Bosanci i Hercegovci. Niko to neće moći ignorirati. Samo Bosanci i Hercegovaci mogu srušiti koncept BiH kao zemlje Bošnjaka, Hrvata, Srba i Ostalih......
Ma sve je to lijepo al gledaj brate ljiljana kojim se ponosi BiH i koji ce akobogda jos malo, zazivjeti u svom pravom izdanju.
ko da prose
Poznajem ih par sa slika, i niti su cigani niti su cifuti....a protestuju, malo vam je vlast podijeljena??? MAMU VAM BESPOSLENU
Ovaj \"ktm\" se najvjerovatnije javlja iz Jagomira...
besposlicari
suzavac bacit i rastjerat
zaduh trepti kao da nebo gori sprema se preustroj federacije
taj sud je bez kompetencija za Bosnu i te presude se ne moraju izvrsavat,
@bato J.e.bem ti dijete kad ga u grob spustis. Kad se pocne raspadati, kad malo odmeksa... Sladje je
Prehladit ćete jajnike glupačice.
Cekamo da se ti vratis u pecinu iz koje si izasao!!!
pricekajte da zavrsimo mape ptreustroja federacije