Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda je na Hirshimu i Nagasaki pala atomska koju je Japan bacio,mamu ti tvoju...
I tu su iste fašiste bile umješane, samo je svaka imala svoju stranu !!!
Rat je pripremljen izvan granica moje Jugoslavije(fašistička Amerika itd). Glavi "glumci" su bili unutar moje Jugoslavije (četnici, balije, ustaše itd). Među narod je bačena "kost", samo kako bi se taj isti narod što više poklao (ni Hrvati, niti Srbi, niti Bošnjaci nisu imali nikakvog razloga da se kolju i međusobno ubijaju). A meni je pun *** više ovih Japanaca, Njemaca, Italijana i ostale bagre, koja samo hoće da još više zavadi ove naše narode !!! Pozdrav svim normalnim ljudima, od Triglava do Vardara !!!
Jebem i tebe i tvoju jugoslaviju! Jebem sve "normalne" ljude koji razmisljaju "normalno" kao ti! Uhvatite se za rucice i pjevajte zajedno. Poserem vam se u usta i naguram nogama da vise stane!
...denny, mislim da si jedino sebe "yebo" ovakvim komentarom...
ne znam da li iko sjeca da je u ratu preko puta presjednistva stajala lutka yasushi_a i da su mu raja palila cvoke,eto koliko je on bitan...
@biholdserbianland Da umjesto tebe izgovara rijeci najpametniji covjek na svijetu,ti bi opet ispao glup.Ti si decko zatrovan al fakat zatrovan.I nisam znao da su vojnici i djeca od 01 mjesec pa do 14 godine koja su takodje stradala jesu li to bili vojnici?ŠOŠONU!
Zivi u lazi i jedi govna
@biholdserbianland I nisu ubijeni 3-4 hiljade boraca vec 7-10 hiljada civila!!! Slika je vrlo jasna!
Jesi li ti normalan , kakvih civila?Civilima nije falila ni dlaka s glave!Pa ako ne vjerujes meni , vjerujes li hakiji meholjicu?Dokle ce te vise zivjeti u lazi?!
@biholdserbianland Drug ovo je mahala vec bi se znalo da je Armija BIH to uradila.Pored Markala bilo je tu jos podlokukavickih masakra po Sarajevu i BIH.Granatiranje skola,porodilista,bolnice,ljudi dok su cekali hljeb i vodu,snajpera,ubijanje djece itd.........Tako da ne dipr majke ti!!!
Kad su u stanju da zrvtuju 3-4 hiljade svojih boraca zarad nato intervencije nad srbima , siguran sam da su izetbegovic ganic silajdzic halilovic i ostali ispalili granatu na markale da bi se stvorila losa slika o srbima.Vi muslimani ste veoma jadan narod. Cast izuzecima...
commi.original 24.04.2013. u 13:33 00...sinko, vjeruj ti svojoj vladi...koja god bila...kad porasteš, razumjećeš kakve se strahote znaju činiti u ime "viših političkih ciljeva"...mrtve glave su najtabilnija "moneta" u političkim igrama i raskusurivanju...što više, to bolje...surova istina... Upravo ti to pokusavam reci cijelo vrijeme:-)Vidis commi da si nadosao. Kad smo vec kod Vlada: Izrael je najpametnija i najmudrija drzava na svijetu.Koristi druge drzavei vlade za ostvarivanje sopstvenih ciljeva i jedini u tome uspijevaju.Zasto?Jer imaju novac i trenutno im mogu parirati jedino Kina.Ali i njih ce s*** vjeruj mi jer su oni nevidljivi vladari svjeta! Surova istina.
...nadošao je commi još dok si ti cuclao prst :)...bez uvrede...
Mogli su je baciti i Hrvati sa Stupa, ali nisu
@lik5 a vrlo je moguce da je alija zrtvovao neke dogadjaje poput srebrenice kad je povukao naserove jedinice ,nebil prizvao medjunarodnu pomoc.nesto takvo je i franjo uradio za vukovar kad nije htjeo da salje pojacanje TO PIJE VODE.Ja bi da je ziv i njemu sudio za odgovornost popijenih u Srebrenici,Zepi itd...
@lik5 Naravno da nisu ali su vjerovatno znali sta spremaju a nisu sprijecili ili pokusali sprijeciti!!!Sto je ucestvovanje u zlocinu. 2 sata im je trebalo da se dignu F18 a u irak prebacili vojsku i mornaricu za skoro 12 sati!!!!! Presmjesno!!!!
Najbolji komentar za spodobu "ja sušim, ti kačiš" je svojevremeno dao Hadžifejzović: "Nisam nikad vidio manjeg čovjeka, a većeg Srbina."
...iskreno, ni ja nisam vidio manjeg novinara a većeg laprdala...
sta ce tek srbi reci za Holbroka? nismo nikada vidjeli vecega Bosnjaka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
@Commi Ali Izraelci nisu to uradili na svojoj teritoriji!!!!Zasto bi Alija?.Vrlo bitna cinjenica.Otvori jos malo oci mozda nadodjes malo ti fali.
...sinko, vjeruj ti svojoj vladi...koja god bila...kad porasteš, razumjećeš kakve se strahote znaju činiti u ime "viših političkih ciljeva"...mrtve glave su najtabilnija "moneta" u političkim igrama i raskusurivanju...što više, to bolje...surova istina...
Japan je uvijek podrzavao fasisticke ideje pa zasto to nebi radio i danas! Mislite da su zaboravili Amerima od 1945g. Nikada nece oprostiti! Oni su 1992 smatrali da je BIH podrzana od Amera i automatski su protiv BIH. Sasvim prirodno ponasanje i dokle god postoji i 0000001% mogucnosti da podrze Karadzica oni ce to uciniti.
Eto kakvog smo mi duduka imali za predsjednika, potpisao je primirje u trenutku kada je BiH krenula u kontranapad
Jebem i njega i ostale predsjednike iz ratnog a i poslijeratnog perioda !!!
...mislim da nisi shvatio suštinu...dogovorene su nove linije razgraničenja...sve što se držalo godinama, palo je za par dana...zapitaj se odakle onom paščetu talićumiliono eura i swiss bankama...odrasti, ne budi naivčina...
Nisu Ameri sami sebe commi. Sredili su ih Izraelci.Samo dva mjeseca prije napada kuili su sve zgrade oko tornjeva i osigurali na sve moguce.U zgradi pored tornjeva koju je koristila CIA nije izgubljen niti jedan dokumenat a okolo su ostali ostaci i letili ostaci praznog papira.Nestalo je i zlato iz podruma itd. Jel ti ovo dovoljno.Commi djelujes pametan momak i samo malo otvori oci i biti ce ti jasno ko vrti zemlju!
Taj dan Izraelci nisu bili u zgradi, sto potvrdjuje to sto ti pricas.
@dvito ...pokolj namarkalamaje savršeno odogovaro aliji...djeluješ pametan momak, samo mlo otvori oči...