Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De neka nam vize ukinu za Englesku, da se idem i ja Englez pravit.
Britanski SAS je digao u zrak mostarski stari most i Markale su vam oni odradili s njihove osmatračnice je navođeni projektil bio kako vas razvlače ko beba žvaku hahahahahaha
stoka kolonizatorska mrš u p.m.
nisu mogli ni šiptare pobjediti. j.e.b.a. l.a. te pišljiva yu. koji si ti glupak, nemogu vjerovati.
britanci bi primili u EU i afriku,samo da je ukopaju. g.o.v.n.a engleska.
ja imam osjecaj da nas bosanske muslimane ovi samo zayebaju, oklen ba nas u Evropi
Nema većih moždanih bijednika od ovih koji se javljaju za ovaj portal i onih u Avazu. Pitam se prvo kako ih nije stid javljati se ovoliko kratke pameti i pritom sa golemim količinama zlonamjernosti. Gramatika kao da im je pozajmljena iz nekog stranog jezika. Najviše me zapanji činjenica da znaju sva slova.
Hrabar si preko tastature :D Sjeti se koliko si provaljen kad si saznao da je JNA pala na koljena bez jedne zrtve dok si rastao u znanju da JNA je mogla Italiju i Austriju sravniti sa zemljom za sedmicu dana ako je neko napadne.
nabijem vam onaj stari isprdak imenovan elizabetha na kuratz
@bastards eto vids, znaci nesta ne stela sa tvojim ogranicenim razumjevanjem svijeta koji postoji vani bivse smrdoslavije. promisli malo pa ces skontati, mazgo :D
Auuuu poruke..... samar titovcima..... ako iko ista zna o Engleskoj kulturi, zna da je ovo opomena da BiH mora biti prije svega vise demokratska drzava i da treba zatrpati svoje tendencije prema bivsem socijalizmu. Pun pogodak velikosrpskim planovima da neutraliziraju Bosanski nacionalni identitet koristeci socijalizam!
pa što niste prihvatili euro kad tolko volite eu
http://foxnomad.com/category/site-news/contests GLAS ZA SARAJEVO