Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine W. recite to ovom smijesnom plemenu do nas. Frustriranom plemenu, pravoslavnim turcima, koji ne zele priznati da su to iako postoje ociti dokazi da danasnji srbi imaju u krvi najveći postotak turske krvi : altajsko-anatolski (turski) haplotip Hg2 sa ukupno 49% u krvi Srba. Oni se danas slobodno mogu nazvati po genetici pravoslavnim turcima!
Otpadu srpski, smiri komplekse. Uvijek ćeš biti otpad koji se naguzio Turcima, nije se borio i časno ginuo, uzeo njihovu vjeru, oblačio se i još oblači kao prljavi Turčin, slaviš Turke i voliš Turke. OTPAD SI I TO JE FAKT... SISO BALIJSKA, POTURIČKA
@Raskrinkavac1 Sa Srbima je teško tako razgovarati jer žive u mitovima i glorifikaciji nečega kao što smo i mi sami upoznali u novijoj povijesti. U Finskoj se i dan danas kaže : “Lažes kao Srbin”.
PRIKAŽI ODGOVORE (41)
Naravno da je nepotreban kad je NSRS vec ispunila zahtjeve suda da izmijeni Zakon o praznicima. Znaci sve je uradjeno sto je od njih trazeno. Nego je Dodik otisao predaleko sa pricom o referendumu da bi sad odustao, inace mu odose glasovi, iako je cinjenica da je odrzavanje sasvim besmisleno i bacanje para.
@SuaveAcecino1 Hajde vala dosta je i tebe vise. Ako slave 20 i kusur godina neka slave i dalje, ni meni ni tebi ni u dzep ni iz dzepa. Fascinirana sam kako se samo narod zalijepi na neku totalnu glupost, a da je nesto bitno u pitanju ne bi niko otvorio ni clanak da procita kamoli sta vise.
@sarajevoxx Ne smaraj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gospodine W sto to ne kazete balijama, koji stalno kukumacu za nesto, opet ste optuzili srbe. Vi znate sta njima odgovara. Vi ste ih i doveli do ovoga da stalno nesto traze, a ne smijete da im kazete jer se plasite jos veceg broja terorista. Ipak ce oni i vama pokucati na vrata, a od pravoslavaca vas nece nikada glava zaboljeti, mirno spavajte idioti jedni.
sad nas predsednik Mile sedi sa rasPutinom u udobnoj fotelji, puse kohiba esplendido, pijuckaju chivas regal i smeju se Incku, americkoj ambasadi, Vigemarku, Baketu, bosnjama .Sta reci osim..to Mile
meni je jedino drago što će u tom eventualnom ratu da izgine jako mnogo glupana i retardera .. nije to ni tako loša stvar
Odlican film. http://www.filmovita.com/the-shallows-2016/
http://www.filmovita.com/blood-father-2016/
Otkazivanje referenduma bi za Dodika bilo gubitak glasova na izborima.I on to zna,zato je referendum konacan i izvrsan.Pa to i mala djeca znaju vise.Ponekad pomislim da ovi politicari primaju honorare i od novinskih agencija za ove bombasticne izjave.Jer cemu ovo blamiranje ako nema fajde od tog.
Ovi zapadnjacki komunisti ce nas u zemlju zakopat.. sloboda svim ljudima!
referendum je protiv zakona jer ga je zabranio ustavni sud bih,odrzavanje referenduma znaci raspakivanje dejtona,kraj price
@vjecnokonačište ustave pisu ljudi.. a ljudi su interesdzije
sofija vergara.u zadnjih 15g,objavljeno je 30rez dnk analiza naroda balkana,i svuda su rezultati razliciti.sta cemo sa srb u hrv i vojvodini.oni se nisu mesali sa turcima.
referenduma ce biti.5 glasackih mesta za gradjane bh,ce biti otvorena u srbiji.eu ne moze nista,sem da kao izrazava zabrinutost.da vidim kako mogu da zabrane 1000000 srba u rs,iskoristi demokratsko pravo,da slave,sta im se slavi.
konju vlaski, slavi sta hoces kod kuce ali ne u ime entiteta koji je u bih. nijedan entitet nije vlasnistvo samo jednog naroda
pa i 1 mart vredja osecanja srba.ako danas ne zastite 9.1.sutra cemo imati napad na ime rs,i na kraju na samo postojanje rs.kvarni ste mnogo.
Stranće , Vi ste pametan i dobronameran čovek , al to ovde ne vredi. Ovde žive zveri , šuma je njihovo stanište i s njma nema dogovora. S njma se mora samo naredbom ... Ako osete da je drugi jak , manji su od makovog zrna ... Najsigurniji su sa distance , 5-10 km, odatle vole da viču..i šenliće..... Znam sigurno da će te Ivaniću preneti , šta ih ćeka posle referenduma...
@zamalopenzija A ,još le lepše videti zatucanog šumnjaka , kojem je šuma i ba-ja isprao mozak , pa će sad za rad Milojkove ublehe sebe i svoje staviti na bubanj... Četko , trk na referendum , a posle .....seti se bar ove priće......
Samo po džepu udari i to je to
Ma ko je to meni na infuzijama
Ima ti Ivanic utjecaja u RS,koliko I ja!!!
Jedini nacina je da se u BiH vjecni mir osigura je novi Dayton i da je najbolje da se BiH podijeli ali na 4 ekonomske regije MO, TZ, BL i SA, sa garantima USA i EU. Izbaciti SRB i HRV kao garante, zajedno sa entitetima i imacemo jednu od najperspektivnijih drzavica u Evropi! Na opste zadovoljstvo svih naroda u BiH!
upravo tako
a sto dijeliti kukavnu ti majku , sto ne odbaciti sve i vratiti se lijepo centralizaciji vlasti sa sjedistem u Seheru
PRIKAŽI ODGOVORE (4)