Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospođo Cormack, ako već znate unaprijed da je nešto pogubno za državu, imate mehanizme da to spiječite odlukom visokog predstavnika.
Gospođo Cormack, mi smo probali kroz izbore ali ne može se protiv penzionera i seljaka. Mi sad samo komentarišemo po klixu da nam bude malo lakše. Na vama je sad.
Najlakse je kriviti politicare.mi biramo istu disfunkcionalnu vlast vec decenijama prema tome.hajd sto pogresno biramo ali se i ne bunimo nakon toga..dakle, za sve sto nam se desava sami smo krivi za to..
idiotaki komentar to sto je tebi pogresno dugima je ispravno a to sto ti i slicni tebi smatraju da je samo ono sto ni misle i odaberu ispravno i dobro za sve to se zove BOLEST
@hombresa Ja bi rekao da, ili imas problem sa percepcijom ili si jednostavno glup/a.
Za ovako lose stanje, treba zahvaliti "stabilizirajucoj" koaliciji SDA-SBB. Odveli su zemlju pravo u propast.
opet straše narod. džaba, nemam para da idem u Evropu.
ko zadnji izadje neka ugasi svjetlo
Čuj "na sigurnost"?? Je l' to vi nešto najavljujete?? Recite otvoreno, jer bih u tom slučaju bila prva u redu da odem, pošto smo mi (naivna telad), koji smo nekako preživjeli prošli sukob u Sarajevu ispali najveće budale. Jednom je dovoljno za jedan život koji imam.
i meni lici na to, ja evo karte kupujem. Rezultate popisa cu da docekam van granica zemlje.
@Senahid Halilovic Mudro.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sadržaj dva top-komentara dovoljno govore o stepenu prigluposti sirot'nje koju ovi zvaničnici cinično zovu građanima.
Kao stanovnik RS i Srbin, molim ovu gospodu da pritisnu lokalne kabadahije na vlasti. Hoćemo red i uredjen sistem!
Kad Ivanić želi postat Duduk ( počeo sve opstruirat ) nikad i nikud mi iz ovih opanaka nećemo ...! ! !
Kad Ivanić želi postat Duduk ( počeo sve opstruirat ) nikad i nikud mi iz ovih opanaka nećemo ...! ! !
Je l' upozoravate ili prijetite, gospodo?
@azem slazem se...
halo klixovac zasto brises komentare?
Ma gdje je to americka propaganda i politika dobro donijela,nigdje ,sve su to sovinisti i hostapleri,ovo su price za nepismene i stoku,koja ba EU,pa ista se raspada lagano kao sto su i predvidjeli pametni ljudi,ali stoka to ne moze da shvati i ko god nasjeda na ovu pricu to je stoka nepismena sve do jednog
Vrijeme je da se BiH podijeli jer ovako više ne može i to je svima jasno
djikane kad se registrujes na klix-u uzmi djikansko ime ne sramoti druge djikane
Klempo moje ime je ispravno kao i mozak i želim konačno naprijed a ne da u mjestu stojim preko 20 godina. Ako sam ja ne moraju moja djeca.
sve će se oni dogovoriti za ove 2 milijarde...vidjet ćete
pa i ja govorim o prosperitetu ove truhle države BiH, koja nikad neće biti prosperitetna, al' narod stoka nekonta ništa. važnije je palamuđenje stranaca haha
Pa vi postavljate i drzite te politicare. Potpisuju vam sve sto zelite samo da ostanu na tim pozicijama. Predali su vam kompletnu drzavu, ostalo nam je jos samo malo ove duse, zar i nju zelite da nam uzmete.