Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sex produzuje zivot, a SDA i HDZ nam skracuju i i sex i zivot!
Problem Grada Mostara jeste bas SDA i HDZ koalicija koja vlada evo od rata, i koja je unistila i duh ovog grada! Nikad u historiji ovoga grada nacionalisti nisu imali mjesta, sve do rata. Ovaj grad je uvijek bio antifasisticki sa antifasistickom vladom i vrijeme je da ovaj grad i gradjani kazne na najbolji nacin one koji nas pokusavaju i dalje dijeliti i nas i nas grad!
Problem Mostara je vrlo lagan za rijesiti. Dovesti broj stanovnistva Mostara u omjer kakav je bio prije rata. Sto znaci Bosnjaka najvise, pa onda Hrvata, Srba i ostalih.
Ratni zlocini se nigdje ne smije isplatiti, pa ni u Mostaru. RED JE DA BOSNJAK SAD BUDE GRADONACELNIK MOSTARA ISTO VREMENA KOLIKO JE BIO LJUBO BESLIC. I DA OCISTITE ONO SMECE, A U ZAPADNOM MOSTARU NAPRAVITE KANALIZACIJU DA SE GOVNA NE IZLJEVAJU PO CESTI NAKON SVAKE MALO JACE KISE JER TO MOZE IZAZVATI RAZNE ZARAZE.
Cuj SDA i HDZ da nadju rjesenje za probleme Mostara, pa oni su g i doveli do dna i zele da ostane ovakvo stanje dje oni sve unistavaju, a ni za sta ne dogovaraju ...
Dok god su zelenasi u blizini tu nema napretka... Kad se odmaknu, a tesko da ce, onda Mostar mozda i zazivi...
Sta se mozemo nadati od ljudi koji samo sto znaju vec 20 godina jeste lopovisanje i unistavnje svega pozitivnog u ovoj zemlji.Zato im zabraniti rad,pa tek onda mozemo ocekivati promjene.
Bilo bi vrijeme i davno je bilo,ali SDA i HDZ jedino znaju djeliti i unistavati.I sta covjek da se nada od njih,osim da ih smjenimo i da onda krenemo sa promjenama.
sve dok medju tim liderima ima sda-ovaca mi necemo krenuti naprijed
koji šupljak od rečenice, majko draga.
zesci...ovo ti je eto nek' se nesto kaze...
bitno je da plata ide, vjerovatno otišao čovjek do bune na ručak pa svratio u mostar da ispadne da nešto radi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)