Zbog opasnosti od bijega
0
Vukoviću produžen pritvor na mjesec dana
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
udarila momka slava u glavu, ponijelo ga, ko je on je, uzimao pare, oduzimao državljanstva, krojio ljudske sudbine. eh eto ti ga sad jado jadna
gdje su sad oni teroristi koje si navodno prozivao u BiH a vidi tebe jadnice , narucujes ubistva, dilas oruzijem itd. jeli to terorizam? poznas li se u tome? sramota sto SIPA nije ovo na vrijeme otkrila mislim da bi zbog ovakvih skandala predsjednik te organizacije podnijeti ostavku kao u normlanim evropskim zemljama, svaka cast hrvatskoj sto je uhapsila ovog kriminalca OSUDITE DJUBRE NA DOZIVOTNU ROBIJU!!! i treba mu oduzeti drzavljanstvo!!!
Uh .... sto je zgodan .. i ja bi s njim u pritvor .... :))
Je li to onaj Vuković što je bio predsjednik komisije za reviziju državljanstava, ako je to taj onda pozadina svega postaje jasnija. Donijeto je 700 rešenja o oduzimanju državljanstva pa se na taj način pojedine strukture svete Vukoviću.