Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hare magare nije znao za svjedoka...ama sta drugo radi nego spijunira srbe i smislja pakosti, pravi je Gargamel
sramno sta se desava sa nekakvim nazovi svjedocima u Hagu, ono je cirkus nad cirkusima, uvreda za svakog covjeka prosjecne inteligencije.
ja svjedoka i ku...!!! Bljak, izem him Hag, koju bagru su skupili
Pa svaki božiji dan, Haris nečiju izjavu komentariše... HAHAHA Prava je mahaluša...Rekla-Kazala
Ja sam zensko, nisam nacionalist, volim sve dobre ljude, ali TEBI JE*EM OPANAK sa kojim si \"sljego\" s vuko*jebina....je*ale ti sve zamotane i odmotane mamicu u pi*ku brabonjavu, kre*encino zloci*nacka!!!
džukela muslimajmunska !
MRŠ U 3 P.M.
crkni gnjido lojava teroristička guznocrijevaška bliskoistočnqa,mammare ti se sa sve bulama zamotanim na.je.bem !
Jao sarajka,pa isuvise ti je kratka ta lista.treba tu dodati agresiju i genocid,ne smije se to zaboraviti.Nemoj da si apaticna,potrudi se malo,opisi nas onakvim kakvi jesmo.Volim i ja vas
Moj babo je mogao prdezom izorati brazdu,a vid sad ovo...svi se politikom bave.Najbolje je da svak ode nazad u svoju mahalu,svoje mjesto,kod matere idite,zemlju radite,stoku cuvajte.
Haris je jedan obicni demagog i manipulator koji je svojim ucescem u politici nanio ogromnu stetu Bosnjackom narodu, legalizovao je politiku koja je taj narod sabila na 20% teritorije, unazadio ga da se nikada nece oporaviti, dok je srbima legalizovao RS u Daytonu, ucvrstio je i ujedinio svojom laznom patriotskom politikom, izborom nepismenih podobnih kadrova svoje stranke na kljucne poicije oslabio i ovo malo jada od drzave .... itd itd A sada koristi svaku priliku da nesto reaguje da se pojavi u medijima kako bi opet dobio podrsku naivnih Bosnja i kako bi ih u sledecem mandatu definitivno unistio ...
Ajmo jos predloga da cujemo.Dobra je ova sa kineskim zidom na Drini.Na koje bi vi jos nacine rjesili problem sa nama genocidasima(joj dobar vam je ovaj izraz).Na koji nacin bi nas jos ukinuli,ajmo ocekujem vas odgovor.
tačno na Drini zid treba napraviti, dok se ne dozovu pameti.
ne kontaš
oni lažu i lažu... lažu lažu lažu