Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast momcima iz \'skorpiona\' sto su porokali fasisticku gamad u srebrenici
Sto ce nam ti istrazni timovi? Mi smo vec sve istrazili, sto se desavalo u BiH, pa necemo valjda ici u Srbiju istrazivati. U BiH se vodio agresorski rat, a ne u Srbiji. Ovo je podvala samo takva.
\"Ti istražni timovi preduzimali bi procesne i druge radnje u Srbiji i u BiH\"... ako ovo dozvole, a znamo kako srbija stiti svoje, a kod nas u timu jos pola srba, zna se ko ce izvuci deblji kraj. spremite se zlatni ljiljani za optuznice i izrucenja... koji ce nam hurac to, nikakve koristi od toga za nas. I da smo imali ovaj sporazum koda bi nam pomogao u slucaju mladica ili hadjica ..itd...
ako se likvidira neprijateljska vojna kolona koja puca po civilima nije nikakav zlocin. svaka cast ovim momcima iz PL sto su porokali tu fasisticku cetnicku gamad.