Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Filipe,kad Bosna uzme što je njeno,Albanci njihovo,Rusi svoje,ostaće samo Lovćen.
D O K A Ž I !!! ZAŠTO SE BOJITE ARBITRAŽE???
Čisto gubljenje vremena.
ne znam koji je qurac ova sutorina i odakle ova pizda materna izadje na povrsinu? je li iko znao za ovu kurcinu do juce? i koga boli qurac za taj komad nekakve vukoyebine? da nece narodi i narodnosti bih mozda profitirati od ove vukoyebine. hoce al u qurcu.
Braco srbi cuvajte se crnogorske NATO,vojske,vi ste prvi na udaru,ojacajte bedeme i sacuvajte vjekovne granice.
IMAŠ PRAVO I BIĆE KAKO TI KAŽEŠ. TAKO ĆE BITI JER BOSNA I HERCEGOVINA JE VREĆĆA ZA TRENING SVIJU I SVAKOGA. TRESU JE, UDARAJU, KRADU, GURAJU, OŠTEĆUJU,DERU A U BOSNI I HERCEGOVINI NE POSTOJI KRITIČNA MASA, NE POSTOJI DOVOLJAN BROJ LJUDI KOJI ISTINSKI VOLE I ŽELE DOBRO SVOJOJ ZEMLJI. BOSNA I HERCEGOVINA NA PRVOJ PREPRECI ODUSTAJE. ZNA SE DA JE SUTORINA BOSANSKOHERCEGOVAČKA ALI .....................KOGA TO INTERESUJE, E DA SUTORINA TREBADA PRIPADNE NEKOM POJEFDINCU IZ BiH ONDA BI TO BILA POTPUNO DRUGA PRIČA. SUTORINA JE BOSANSKOHERCEGOVAČKA! NEĆE BITI, JER NEMA KO DA ŠTITI INTERESE OVE DRŽAVE.
kazem ja, Srbi i RS traze Sutorinu,,..a BIH crna ovca. U Sutorini kako god da okrenes nit ce se vihoriti Ljiljani ,nit ce 25.novembar biti praznik...i zasto se zauzimati,zasto se zamjerati sa CG da bi u najmogucem pozitivnijem rjesenju dobili prosirenu teritoriju RS ? E bas smo Bosnje glupi u PM.
džaba ovaj priča i džaba se vi svađate ... samo kurtejahačić zna i ima pravo pričat o tome na sud ! na sud ! na sud ! ... hoćemo dnevnice za kurtejahačića
neka sud odluci
Po razmisljanju nekima ovdje onda takodjer polaze austrija prava na bosnu, za tim i turska na evropu do beca a mogla bi i italija na pola evrope i mediterana (pripadali smo rimskom carstvu)... zauvijek :P
Dvije banana-republike se otimaju oko nečega što je već riješeno na malo višem nivou, ali su im šefovi rekli da se malo glođu oko koske koja se zove Sutorina. Šefovi sjede u uglu piju viski i puše cigare, dok posmatraju svoje poslušne pse kako se otimaju za komadić teritorije koji neće prpasti nikome od njih.
tacno. ne znam koji je qurac ova sutorina i odakle ova pizda materna izadje na povrsinu? je li iko znao za ovu kurcinu do juce? i koga boli qurac za taj komad nekakve vukoyebine? da nece narodi i narodnosti bih mozda profitirati od ove vukoyebine. hoce al u qurcu.
Sutorina je dio BiH zauvijek!
Koliko smo smotani i nesposobni na kraju ce i ostat kod njih
......aj ne rise papire na sto i eto ti Sutorina i ODUVIJEK:)))
ma prihvatio bi ti sve kad bi te uslovili sankcijama i članstvom u EU. Samo pitanje je hoce li do toga doci ikada.