Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakom ceti dodje kraj! Vidite srbi da pravda na kraju pobijediti mora, bolje bi vam bilo da se poklonite zrtvama genocida jer cete ostati zapisani u historiji kao genocidan narod!
Kada je poceo napad na Dubrovnik kolone tenkova su dolazile iz Srbije,,avioni su dolijetali iz Srbije i sad da ga Srbijanska policija uhapsi to je malo cudno .
jadnici zajedno napali Hrvatsku a sad se međusobno hapse..hahahahaha
kuca maca na vratanca...ceto
@rs-na-bu-je ti se starkace ujkani i hrvatski i bosanski
dolijao si hrsuze
Bozo kamiondzija i njegovi Hitler-brcici. Koji komad budale.
Ajmo sada svi na ulice da zaštitimo našeg Srbina Božu! Alkalaju šta čekaš!? odmah čovjeku u posjetu. BiH garantuje jednaka prava svim svojim građanima.
nasipu se kkare
aaaj vid mu face primitivne fuj ,vidi se da je rodjen u nekoj vukojebini
nemate vi sta traziti na balkanu
tuci kad ce te u istanbul
Ojj turciiii
Ti sto se potpisujes kao musliman,usrana ti je mama dno dna...ti se nasao da poredis Generala Divjaka i guslara iz Trebinja ,vlasce usrano...
Pa ne mogu da vjerujem , pa prije neki dan smo htjeli na Srbiju zbog Jove naseg gradjanina a sad se sprdamo za ovoga, jadna nam majka kavo smo mi Bosnjaci dno.
Pošao smrdo u Šabac na vašer.OVO TI JE KRAJ,BOŽO.Dubrovnik je sve moderniji i ljepši,a tebi,ZBOGOM U PAKAO!
Pa dokle vise ce Srbija da hapsi nase drzavljane???