Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pratis ti picku matere svoje sta mjesas nos gdje ti nije mjesto jel se tebi neko u srbiji mjesa majku ti jebem
opet bosnje kmece? :)))
dobro mu naribaj nos...........
Pratiš ti kurac moj, a sastat ćeš se sa istim.
genocidaši na dijelu...
Ma jasta vuce znas po sebi,,,kazi mu par rijeci i neka se pakuje za Zenicu,,
Ovaj srbski hajvan ponasa se da je veca sila od amerike pa sta ti pratis mamu ti jebem pratio si i u ratu ubijanja i silovanja.
Sikter!!
Čuju se njih dvojica i češće, ali se ne kaže uvijek i medijima. Ovaj put je morao da bi čuli stranci da će ispoštovati njihove naputke. Šta reče? Kad se vrati iz Brisela?
Jbo ti dodik mater ti njemu usljo usljivi
Ako si se sinoč čuo sa predsednikom do-do , poznatijim kao Mile Ronhil , eeeeee jako si dobro i pošteno informisan .( priznala ti ku... da je ku....) . PS nego ti Vučko kada ga vidiš iduće sedmice , upitajder ga za sve njegove krađe i marifetluke , pa ako ti išta bude sumnjivo ( a ne sumnjam da neće ) , a ti ga odmah prosledi i apsanu . Možeš bre to , on je i vaš državljanin... Videćeš , da bi posle toga sve bilo lepše za sviju...
što ga ovaj novi govnarski klix briše komentare. moje su izbrisali, bez da sam ikoga uvrijedio. prije nego otvorite ovaj članak, stoji 73 komentara, a kad otvorite prebrojte. ima samo 21 komentar dok ovo pišem. ovaj klix pušta komentare samo koji se njima sviđaju. ovo je jednoumlje i dno dna. imao bi šta naučiti i onaj s. korejski predsjenik kim. ovo je užas.
DOBRI BOŠNJAK HOĆE DA PRUŽI PRILIKU DA SE ZARADI ZA ŽENE IZ REPUBLIKE SRPSKE PLATA JE 200KM RADI SE SVAKI DRUGI DAN MALO MI OČISTIŠ POBRIŠEŠ PRAŠINU, POMETEŠ NEŠTO PORADIŠ BIĆE I REPETE KAKO KAD NEKAD KEKSA DOBIJEŠ DA PONESEŠ DJECI UGLAVNOM S CEKERIMA KUĆI IZ FEDERACIJE IZ ALIJNOG SARAJEVA. SVE ĆE BRKATE BABE BIT LJUBOMORNE NA TEBE. NARAVNO MOŽEŠ I KČERKU POVEST NAPUNIĆU JOJ KREDITA KUPIT MALO ŠMINKE PA DA JE GUZIMO NA SPEEDU :)
Dodikove procjene su losije od Milosevicevih. -Mislio je da je stvorio policiju RS koja je odgovorna samo njemu. -Podgrijavao je laznu nadu pucanstvu da nisu dio BiH i da ce se osamostaliti. -I dalje se lazno nada da je svemocan i nedodirljiv. -Prijeti neredima,ne bi li se izvukao iz bezizlaza i od odgovornosti zbog "teske nesrece" u koju je svojom politikom rusenja BiH doveo njene stanovnike.
sve u svemu,Milošević je bio inteligentni i obrazovani zločinac,a ovaj je gluplji od blatobrana,završiće ko' Risto Đogo,na dnu jezera !
Pratimo i mi situaciju u Srbiji.. :) Ovaj Vucic je vise smjesan daj odjebaus od Bosne..
svinje cetnicke ....svi ste vi u talu sa sumskom genocidnom tvorevinom...!
svinje cetnicke ....svi ste vi u talu sa sumskom genocidnom tvorevinom...!
vucic je vec jednom bio riban od dodika :)
I Boris Tadić je nekoliko puta, pa je prošao na izborima kako je prošao :)))) Vučko je malo zahebaniji igrač od ovog seljačića iz Bakinaca, neće žrtvovati Srbiju zarad ovog kriminalca i demagoga.
@gonsales .....kome da zrtvuje srbiju???...jesi ti lud???....koga briga za bosnjacima teroristima...vi ste jaro teret katolickoj evropi kao i turci...vi ste opasnost kao i isil....