Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo onaj sto je 15 godina plivao sa seseljom pa sad kao evropljanin i intelektualac,ima mnogo prijatelja bosnjaka a pozivao na ubijanje istih...pisam mu se u ove proevropske zvalje koje lice na kravlju pi.ku.
Jeste, to je taj, a njegov bošnjački prijatelj političar kojeg ovdje spominje je bivši ministar sigurnosti, da mu ime ne spominjem.
cuj slaba, hahahaha... a vi ste ogromna sila na vasim 24% :D Dje vi zivite, molim vas... Poturicama ocigledno nikako mozak ne radi kako treba, onima koji imaju imalo pameti se vracaju srpskim korjenima, a ostalim ostaje samo klanjanje turcima vi ste repa bez korena
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
VUČIĆU, KOLIKO SI ONO REKAO DA ĆEŠ UBITI BOŠNJAKA ZA SVAKOG SRBINA, JE LI BJEŠE 100 ILI 1000 ???? I KOD NAS SVAKA BUDALA MOŽE PRODATI MUDA POD BUBREGE, ZATO I JESMO TU GDJE JESMO
Daj pomozite da pronadjemo to što su Izetbegovići pokrali. Covjek sve poklanja ko mu nadje. Svi znamo da se nista ne moze sakriti al izgleda da je ovaj maher.
Svako može do pameti, ali neće svakog pamet...
Da citiram Dusana Kovacevica "mala je ovo zemlja, koliki je on izdajnik". Covjek bez casti i dostojanstva. Pravi evropski politicar.
Ahahahahahahahahahahahahaha!
Što ste ba zlonamjerni? :) Čovjek sada gura "Evropsku Srbiju" pa mu ne odgovara da ga povezuju sa rušenjem BiH. Vjerovatno i jeste molio Fahru da ne razbija BiH baš sada, jer njemu to ne odgovara u ovom momentu, ali Tornjak se našo u prilici, pa ko mutav navalio da poruši, popali, razjebe... Ko veli "možda više neću imati prilike"... :)
hvala bas si divan vucicu da su tebe slusali nista lose se ne bi desilo rofl
i kad kažu da se srbija ne miješa u unutrašnje stvari bosne i hercegovine....
Nemojte vrjedjati cetnickog dobrovoljca koji je sa Jevrjeskog groblja snajperom sijao smrt po sarajevskim ulicama, on je ipak prijatelj "naseg" Monstruma Radoncica, njemu Radoncic referira i podnosi izvjestaje, njemu Radoncic salje "sveze i pouzdane" informacije...
Koje bio prosle godine pseto i ove je samo stariji godinu i postaje dzukela bas kao ovaj cetnim...
Rekao je da ima prijatelja politicara Bosnjaka u FBIH i da ga je zamolio da cuva mir u RSu i u cijeloj Bosni! Tako je rekao! Izgleda da je njegov prijatelj Radoncic, a znamo istoriju Seseljovog Vucica i njegove izjave protiv Bosnjaka!
jel ovaj stvarno misli da mu neko vjeruje?
Novi stari primitivni cetnik Vucicu.
Vidi kako se on brine za bIh. duša naša draga....
Ko god je sa Vučićem neprijatelj je Bosne i Bošnjaka.
Adnaneeee
Ovaj lik, iako ima takvu proslost, je milion puta bolji od smrdljivog Borisa Tadica.
Smiješna izjava.
Ovaj barem otvoreno kaže šta radi i šta misli, a Tadić više onako pederski i zaovulirano, jedno rade, drugo misle, kao i većina drugih političara. Dogovaraju se iza zatvorenih vrata sa stranim moćnicima, pa se onda ponašaju kao da su boga povukli za jajca.