Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vstv vlasina onaj milan i ruzica pisaj bejha
Mjesto da priznaju da su korumpirana bagra "oni ce se izjasniti" i vjerovatno opravdavati sto hvataju samo sitne ribe.
Njima do ugleda Ha Ha Ha Ha Oni i ugled pravo bez veze
koga svrbi taj se i cese,,pa gospodo vi da radite nebi ovoliko zla u drzavi bilo,,upravu je Metkic izadzite sa podatcima koga ste optuzili a da negovorimo kaznili,zatvorili,,Eno vam Bakira i njegovih izjava,Mahmutovica njegovoh izjava,,korupcija cvjeta kao zumbuli,a vi sjedite i uzimate pozamasne plate,,pogledaj samo ko sjedi tu,
Mektić se haman jedini bori protiv ove bagre u državi. Podrška Mektiću.
Pradox. "On je istakao da je gledao televizijske nastupe ministra Mektića i da je evidentno da mnogo više vremena troši na priču o pravosuđu nego o sigurnosnoj situaciji." Pa covjek prica o sigurnosnoj situaciji, on uhapsi posalje Tuzilastvu ovi ih puste na ulice da opet ugroze gradjane.. pradoxalni krug! Meketic svijetla tacka trenutno u politici..
Mektic nekome smeta, ne mogu na.miru obavljati kriminalne aktivnosti
niti rade niti se smijes zaliti sto ne rade..jos samo da ih proglasimo svecima
ko je ba nezavistan...