Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra ideja, sviđa mi se da djeca u vrtićima treba da počnu sa zdravom ishranom. Davno je trebalo iz jelovnika izbaciti margarin. :)) A što se tiče direktora, pa stvarno ne znam zašto ti je upitno šta će djeca jesti u svojoj porodici vikendom. Vjerujem da se mame trude da njihova djeca jedu zdravo i ne treba iznad mamine kuhinje stavljati kuhinju iz vrtića. mame znaju najbolje. Nisi trebao dati ovakvu izjavu i podcenjivati roditelje: _""Radimo mnogo s djecom tokom pet dana koliko su kod nas, ali šta je sa vikendom? Pitanje je šta djeca jedu vikendom, a na to možemo utjecati upravo – preko djece.
@metuzalem, pa koji je onda cilj materinstva? Cilj bi trebao da bude zdravo dijete u zdravoj porodici, na zadovoljsvo svih. Mame bi morale da znaju najbolje, čak bolje i od ovih iz radionice. Zato su mame. Znam, da nije tako, a to što nije tako, uslovljeno je mnogo čim.
@metuzalem, znam ja da is ti pobornik neke drugačije ishrane, ali shvati da su djeci mlijeko i mliječni proizvodi neophodni za njihov pravilan razvoj. Odrasla sam na mlijeku i mliječnim prizvodima i ništa mi ne fali :))). Potpuno sam zdrava, nema nikakvih nus pojava. A i sada, kada sam odrasla osoba, najdraži su mi mliječni proizvodi. Volim i meso. :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)