Gusta magla u Sarajevu
0
Vrijeme je otkazanih letova
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka, a tuzlanski aerodrom zjapi....na koji bez problema u ovo doba godine avioni mogu slijetati....
prolaznik svaka cast vidi se da imas nekog znaja sto se tice aviacije.. sta ce ovi idioti vidis da su ogranceni sta oni znaju .....sta je aerodrom itd...
sine, sarajevski aerodrom je najmoderniji aerodrom na balkanu, cak moderniji od atine, ne gledaj samo wikipediu mamlaze jedan.. i btw ne postoji ti neka posebna oprema za maglu, jer svaki aerodrom mora ispunjavati uslove koje odredzuje EU da bi mogli internacionalni letovi da dolaze na taj aerodrom
Serem ti se na nagradu za najbolji aerodrom do 1.000.000 putnika. Sta treba sada da svi titramo jaja menadžemntu aerodroma koji je dobio nagradu prije 10 godina? Hocemo to govoriti i 2060. godine? Cinjenica je da usrani aerodrom ima 15-ak letova dnevno. Cinjenica je da vise nema direktnih letova za Prag od CSA, Zurich od Swiss, London British, da Germanwings uskoro ukida liniju za Stuttgart.
Ne valja oprema na aerodromu. ILIDZA UVIJEK MAGLA. 10 letova dnevno aerodrom ispunjava. Jadno. Najgori aerodrom na svijetu. !!!!
heheh sto cu se vracat... proklet je ovaj pijesak.. ako bude lose vrijeme eto me tabanima :D
Sve znalac do znalca i kriticar do kriticara, bez obzira koja je tema... e\'o \"piloti\" se ubise objasnjavajuci kako nije ovo neg\' je ono, te imal\' direknto/nemal\' direktno, pa jel ovaj najprometniji ili je onaj. Ma prshti pamet na sve strane. A poenta je da avioni ne \"idu\" sa/na aerodrom u Sarajevu danas... nadam se da ce se situacija popraviti do cetvrtka i da cu sletit\' u Sa bez problema.
prolaznik i ti mislis da mozes pricati o stvarima ko je ne poznajes dovoljno dobro... ja ne znam na kakvu ti opremu mislis.. covjece nema vidljivosti ne vidis 2 metra ispred sebe... o cemu ti pricas ??
Prolaznik, nemaš tačnu informaciju. Oprema koju posjeduju Bg i ZG postoji, ali je neupotrebljiva zbog divlje gradnje. Kuće oko aerodroma ne dozvoljavaju primjenu ovog sistema što znači da nikad nećemo imati normalan aerodrom
Ovdje urednici stvano nekad pisu stvari bez ikakve provjere, ha? Otkad su aerodromi u Briselu i Amsterdamu najprometniji? To su London, Pariz i Frankfurt na Majni. Cak i ako to nije poanta clanka, informacije koje pisete moraju barem biti ispravne.
Kakvog Londona kad nema direktan let za London...
Ostali aerodromi su otkazali letove zbog leda i jakog nevremena, a vi zbog lopovluka.Jos uvijek nemate opremu za spustanje aviona po magli a sto imaju i Beograd i Zagreb!!!!
Onaj najgori dio puta moraju autobuom... u Europi je praksa da kod ovakvih slucajeva aerodrom plati hotel dok se ne mogne dalje poletit.
sta ti pricas \"fgh\" sta je aerodrom i kolko letova ima dnevno... nisi kompetentan da pricas o takvim stvarima... jer se ne razumijes u te stvari... Najbolji aerodrom u Evropi do 1,000.000 putnika ...... i ne pricaj gluposti drugi put ... .
nek zjapi i tuzlanski i mostarski ... hoce oni pravit aerodrom na brdu
Ja nam aerodroma u P.M. 8 dnevnih letova + 3 vecernja + par jutarnjih = 15-ak letova dnevno. Neka ga zatovre odmah.