Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u kasarni 7. muslimanske brigade..e jeb\'ga sad..
Oruznae snage BiH ? Pa to je smijesno,na zalost. 90% ih je primljeno preko raznih stela,vojska je sad dobar posao,nista ne radis,a plata redovna,jos te pustaju po 10 dana da odmaras kuci....
http://farm8.staticflickr.com/7235/7315632794_39460c105e_z.jpg
Narod koji nece soju vojsku, dobit ce tudju.
pa što si tolko sebičan pa sve bodove uzmeš.....ostavi malo i za raju.
Koji ste vi *reteni. Cemu ova slika gdje vojnik zijeva?
Zali para sto se daju na ove ljude.Bacanje para...
Ja vojske i rcaKu Ukinuti vojsku za sva vremena....
Kada bi se sutra zaratilo nikada ovo GoVno od države ne bi branio odem na test i sve bodove uzmem a ne bude primjen He bem vam mrtve !!!!
ovo nije v od vojske manite shupljaka sve i jedna zastitarska firma u rs je bolje opremljena i obuchena od ovih mlitavaca bio sam u vojsci 2002ge u bugojnu pa sarajevu vidio sam sta su pokupovali od opreme vidio sam kako su nas hranili i prali pare na svom narodu izgladnjujuch nas i tretirajuch nas ko logorashe gam ad uhljebljena nista ne rade nit se obuchavaju na kraju krajeva ne kontam te sve restrikcije na nasoj vojsci a nismo mi bili agresori zasto te pametne glave nisu restrikcije pukli srpskoj vojsci poslje rata vec nasi mut avci od politicara se ne znaju izjasnit zaboli njih neka stvar a danas sutra zapucal se u kur cu smo vjerujte sve puske su stara shkart roba m16ke sa krivim cjevima peru se pare ogromne preko vojske a nista se ne ulaze u obuku i opremu a to sto se tjesite da smo clanica natoa smjesni ste to vam garantuje samo da vas neko sa strane ne moze dirat ko fol al ovde desil se sukob desice se iznutra gradjanski rat u te stvari se nato ne mjesa ;)
Ispunite nam zelju i organizujte VOJNI UDAR na ovu bagru politicarsku!
Vojska je garant sigurnosti i znak da nam se vise NIKAD nece DESITI da budemo goloruk narod, nego da cemo imati svu vojnu i tehnicku podrsku za odbranu nase domovine i nasih zivota na adekvatan nacin.
Kakav crni značaj, ako bude situacije da nam treba, raspast će se preko noći kao i JNA jer je vještačka u osovi i tu je kraj svake priče. Na vojsku se potrošilo toliko para da su se sve tvornice u BiH mogle obnoviti.
OS BIH će postojati, pa makar bilo samo 1000 vojnika. ZATO što BIH mora u NATO! To će se desiti sviđalo se to nekom ili ne.
Iskreno,svi znamo da je vojska na budzetu.Vojska ne raspolaze nikakvom tehnologijom,ako znaju napuniti sanzer ili potrcat to je sve,daleko je to od vojske.Ali mislim da nije lose ni ovo imati,sto kazu \"Bolje ista,nego nista\" :))
@@@Prifati ako je toliko beznačajna što srbi žele da je ukinu ? da možda pomognu federaciji da ne troši pare džabe ? ako srbima ne odgovara nek se povuku iz osbih bošnjaci mogu i sami da finansiraju.
Ova \"vojska\" je sastavljena od nesposobnih likova koji su preko stele primljeni,i koji bi pobjegli pri prvom udaru...Ne mogu se oni suprostavit imalo ozbiljnom napadu....nema teoretske sanse.