Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JAČI DR.ARSLA OD DRŽVAE . JEBEŠ OVAKVU DRŽAVU. SAD MI JE JASNO ZAŠTO SAM DJECU POSLAO VANI
tek si sad skontao sto si ih poslao, ??? kad si vidio ovaj clanak?? bog si
sada sam skontao da definitivno nema države:)
SDA hobotnica pustila pipke na sve strane. Korumpirano sve do bola.
Možeš pogriješiti jednom, ali ponoviti istu grešku 100 puta već pokazuje jasnu namjeru pojedinih tužilaca koji prave "greške".
...nezavisno sudstvo...
je.bem ti Senka mater u pičku...
u svakoj normalnoj zemlji bi ovakvi tuzioci bili pod nekim sankcijama (d ane kazem nogu u tur), al jok kod nas. fakat se zapita covjek sta je greska a sta namjeran propust.....
Kakva li joj je nožica?
Ovo su prave vijesti! Svaki dan se makar jednom ovakvom vijescu treba prisjetiti gdje zivimo.
_""U obrazloženju rješenja je Vrhovni sud naveo da je Tužilaštvo od samog početka pogriješilo u primjeni prava kojima je tražilo produženje pritvora što je odbrana sve vrijeme i objašnjavala", rekla je za Klix.ba Senka Nožica advokatica Edina Arslanagića." Ne razumijem se u pravne zakčkoljice, ali ako je Tužilaštvo stvarno napravilo grešku, onda mogu slobodno da povjerujem da je greška učinjena namjerno. Sve se radi da kriminalci budu slobodni!
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ
glupo i nesposobno tuzilastvo! tuzioce treba kao u americi birati na izborima, pa da vidite onda rada i kazni.
Mislim da definitivno ima elemenata za podizanje krivicne prijave za raspirivanje vjerske i etnicke mrznje i metrpeljivosti protiv tzv profesora dževada jahića.... Nadam se da će novom direktoru SIPE to biti prvi posao i prvo hapšenje
Vidi kurave, pa gora je ona izgleda od Arslanagića i kompanije.
Za pare jarane sve i obraz i karijera...i ne pita ona plaćaju li je kradenim novcem, neee, to joj nije na kraj pameti.
Upravo tako, potpuni moralni potop...
Treba ljudima namiriti štetu za duševnu bol.
da,.. izviniti se, ...dati im po milon eura i po par skupocjenih odjela na kakva su navikli,.........