Kupanje nije preporučljivo
0
Vrbas i Vrbanja zagađeni fekalijama
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom da Vrbas veći dijelom protiče kroz genocidnu tvorevinu,i da su tamperatue u ovo vrijeme godine izrazito visoke te da genoicdaši traže OSVEŽENJE,nimalo me ne čudi pojava fekalija u vodi.
PA Dodika je uhvatio proliv zadnjih dana, ne prilazite kupalistima narednih mjesec do dva
nismo navikli plivati u g.o.v.n.i.m.a
Nista drugo nego, BESPLATNA REKLAMA ZA DODIKOVE BAZENE.
Ne boj se, uskoro će se pojaviti fašistički komentari. A ako ne bude, za to će se pobrinuti SENTINELI,CAI i slični sa lažnim predstavljanjem u druge nacionalnosti, da malo potpale masu, sve sa ciljem većeg broja \"klikova\". Zanimljivo da se najviše fašističkih komenatar od strane \"Srba\" pojavi onda kada administratori zabrane komentarisanje m-tel internet provajdera. A zna se gdje se najviše koristi ovaj operater. Mislite o tome!
@13ti sto ba ? Cuj zagadjeni fekalijama, valjda zato sto nemaju gdje drugdje ispustati fekalije nego u Vrbas i Vrbanju ? Kakva vam je to novost ? Pa uvijek su Vrbas i Vrbanja bili zagadjeni fekalijama, jer se kanalizacija samo tamo i ispusta i to decenijama i decenijama. Iza Incela se niko nikada i nije kupao jer je fizicki nemoguce. Dok je tvornica obuce bila u gradu, lako se dobijala kozna zaraza, zbog hemikalija, i otpadnih koza bacanih kod Zelenog mosta u Vrbas. Na svakih par stotina metara u cijelom gradu se nalazi kanalizacija koja otice u Vrbas... Crkvena nije rijecica ili potok kako joj ime kaze, nego je veoma odavno kanalizacioni odvod u Vrbas.... Ni po cemu nesto novo.
bojim se komentara ovdje