Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jesam glup da ne mogu nista skontati...ovaj salje ovom onaj onom, ja tebi, ti meni, on njemu, mi vama, oni nama, ja smanjim, ti povecas, oni odbiju, ja povecam, ti smanjis, oni odbiju, ovaj zasjeda, onaj zasjeda, ja zasjedam, niko ne zasjeda, ma idite svi u mp3.
svi ste vi ludi, kreteni jedni stra radite od jadnog naroda
je u DOKAZU koliko smo slijepi
Film DOKAZ je originalna verzija politicke scene BiH
Preporucjem cjenjenoj redakciji Hayata reprizu filma DOKAZ u udarnom vremenu nebi li narod otvorio oci.
Preporucjem cjenjenoj redakciji Hayata reprizu filma DOKAZ u udarnom vremenu nebi li narod otvorio oci.
\"...napravio sam osam varijanti budžeta...\" Aha ti si ih napravio...jel to tvoje ministarstvo? ili naše?
Još od potpisivanja dejtonskog sporazuma, ge.no.cid.na tvorevina sabotira na svakom koraku, na svakom polju, bilo kakva nastojanja da se ova država nekako organizuje, da konačno krene. Tako je od fudbala pa do budžeta. Kako plivati u u moru EU ajkula, kad ti je svezan kamen oko vrata u obliku ge.no.cidne. tvorevine? Dobro se ikako batrgamo
SVAKA ČAST GOPS. MINISTRU BEZ DLAKE NA JEZIKU je spustio KVAZI INTELEKTUALCIMA IZ VRHA DRŽAVE i ENTITETA prije svega RS-a koji su sve htjeli prevaliti na ministarstvo... ačovjek je dobro sve objasnio NEKO JE HTJEO PREUZETI OVLASTI S DRŽAVNOG NA ENTITETSKI NIVO I PRI TOM JOŠ TVRDITI DA RADI ZAKONITO.... svaka ti čast Gops. Ministre..... a na isto je ukazivao i njegov zamjneik , pomoćnik KASUMOVIĆ..... takve ova zemlja treba.... a ostalu bagru u Afganistan otjerati.
glupane, nemoj čitati ono što ne razumiješ, ufati se fudbala i turbofolka.
Radomiru Vukoviću 31 godina zatvora za genocid u Srebrenici
Pa Predsjedništvo i ne šta radi, oni su samo za vozanje u kolima, a kakav narod. Trojica klipana, koji isključivo rade protiv naroda. Radmanović po diktatu Dodika, Komšić čeka da mu prođe mandat i manji je od makovog zrna samo da ga Hrvati ne prozivaju, a Bakir je strašljivko koji samo sabura, a mi odlazimo u propast. E teško nama s vama.
da sam ja na mjestu Vrankica jer ga poznam iz vremena H-B dao bi ostavku i otiso jer ne vrijedi sa budalama zivce gubiti i sikirati se..kad svi budu odgovarali pred narodom i za svoje postupke sve bi bilo drugacije..
Vesela druzina.
Istinit i objektivan istup ministra Dragana Vrankića, koji oslikava redosljed događanja i trenutnu situaciju u pogledu odgovornosti za novonastalu stanje.
samo nek se nepuca
GENOCIDE Do not forget Srebrenica! The death of Serbian fascism and genocidal creation which arose on the mass graves of Bosniaks!! Long live democracy long live Bosnias multiculture, the death of serbian fascism and the deth of serbian fascism in the serbian schools!