Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nam je još ovo trebalo.
Znaci komarci kod su zarazeni? Od sad spavam u ronilackom odijelu
nas**
Razumijem sad brata kad u pola noci ustane,cujem u svojoj sobi kako on udara po zidu u svojoj sobi,i j*** IM SVE ,i kad mu kazem da ohladi i da je smijesan sto ih ganja po sobi,a on meni :"Suti bolje ti je ,krvi su mi se napili,a ovog ima da nadjem,da se ja njemu krvi napijem":)
RESIDENT EVIL. MOJA BOSNO
Ma nek pocrka sve nek ide sve u picku materinu a na dobrom smo putu....
Evo slusam na radiju kazu nema straha od opasnosti po zivot ljudi, samo ce vam malo skociti temperatura i nateci limfni organi, znaci sve je ok dok neko ne umre ko u Srbiji, a onda cemo se hvatati za glavu.
niko godinama vec ne rjesava problem komaraca u sarajevu.zaprasivanje kao skupo e pa sad ce nam biti "jeftino" placanje lijecenja oboljelih.svaka cast za sve relevantne.
U spavacoj sobi drzati pistolj. Cim zazuji, a ti pucaj. sekundarna zastita od virusa.
aktivirati PVO! Svaku pticu koja dolazi iz Srbije odmah obarati iznad Drine! Uspjesna zastita od virusa.
Sklonite ovu patku vise sa naslovne :D
Bog te mazo, pa moze li nas ista zaobic?
nek su koji ce qrc na nilu
Brate ti si glup izgleda :D
Pita li se iko ima li Kanton Ministarstvo zdravstva i Zavod za javno zdravstvo Kantona Sarajevo, i šta oni uopšte rade!!! Da sada konstatujemo da je njihovim neradom i nebrigom Sarajevo zahvatio opasan virus. Godinama se dramatično upozorava na prljavštinu, pse lutalice, glodare, miševe, pacove, koji haraju gradom. Vlada sadašnja kao i sve prethodne u KS su samo skup neodgovornih i samoživih pojedinaca.
TKO me to ZVAO !!!
virus zapadna Miljacka-čitav tok Miljacke treba pokriti hitno,ovo je....otvorena kanalizacija!
Sutra cemo se morati svi vakcinisati. I to hitno.
Iz teksta gore: "Ne postoji odobrena vakcina za zaštitu od bolesti kod ljudi iako se u svijetu intenzivno radi na njenom razvoju."
bit ce....u pitanju su dani, ili cak i sati :D
http://www.youtube.com/watch?v=8Ecxwxag6c4