Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja sigurnost, pa bombu ste proveli kroz grad u prikolici koja je bila zakacena za jeep, pa nije kurban!
Nemoj tako, sve su to odreda eksperti iz svog faha, sa diplomama sa svjetski poznatih fakulteta sigurnosti i protupožarne zaštite iz Kiseljaka, Visokog, Travnika, itd. :)
Joj...bonbone na zadnjoj slici ! ona je bomba prava.. :)
ti izgleda najvise izostajao sa casova bosanskog... ? :P
Ovaj Nedim je stvarno legenda. Uvijek uljepšaš dan svojom slikom. Samo tako nastavi. Dajem ti 5+ za ovu zadnju sliku.
The bomb has been Defused
Aj napokon i neke dobre vijesti, ali mene sto je oborilo zadnji dana od smijeha je KLIX:ova anketa: "Ko je najodgovornij za pozare u BiH" ?? Civilna zaštita Institucije vlasti Neodgovorni pojedinci Vatrogasci Ne znam A gjde je opcija VATRA ????????
hahaha, dobar, dobar. :)
Napokon da cujem dobre vijesti od Vrane, mene majka uvjek ucila od kako sam malen kad one zepjevaju neko ce ..............................
sizif111...uništenje su uradili tehničari Federalne uprave civilne zaštite...kao što su i uradili i razoružavanje i uništavanje bombe sa hemijskim tempirnim upaljačem pretprošle godine u pofalićima, ili izvlačenje i uništavanje bombe iz rijeke neretve u centru konjica malo prije toga, ili uništavanje na licu mjesta bombe u centru prozora, poslije toga uklanjanja bombe iz centra čitluka....prije nekoliko godina izvlačenje bombe zabijene u temelja kuće u odžaku, ili uništavanje bombe pronađene na trebeviću nedaleko od bob-staze...otprilike 20 operacija u 3-4 godine i nijednoj nije posvećeno ovoliko pompe kao ovoj.
Što se isfuraše, haman k'o da su uklanjali nuklearnu bombu!
Cim se ti moj prijatelju pravdas i objasnjavas kao da ste lansirali NASIN projektil a ne bombu iz drugog svjetskog rata bez ikakve zastite na trabantu jadni ste i vi i mi sa vama...
...momci su odradili mašala posao...
jesu li uništenje odradili pirotehničari mup-a ili vojska?
ovaj anđelčić sa zadnje slike mi popravi dan :)
Niđe veze !
jao andjela na zadnjoj slici, sta je ono. nedime dragi, sta nam ovo radis. svaka cast! ko je andjeo?
Pravac Spotted
Ako je 'Amotol' za gosp. Vranu izuzetno opasan exploziv, onda je rekao sve o svojoj profesionalnosti. Šta više, ne spomenu se ni bazni "repni" upaljač na istoj avio bombi! A ono sto piše o odbijanju upaljaca na licu mjesta i kojekakvim deflagracijama avio-bombe, to mačku o rep okačiti, s obzirom da niko od FUCZ, kao ni Kantonalne Uprave CZ, nema opremu za izvođenje istog. Apsolutno podržani svi prethodni komentari. EOD master!!!
odnijeli su to "cigani" u staro željezo :D
165kg mjesavine tnt-a i amoniak nitrata na Dolac malti je izuzetno opasno. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ned'o Bog da bombu samo pogleda ova sa zadnje slike,.......bilo bi belaja !!!
Izjavu za medije je dao Crow. :)