Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve izgleda kako treba. Briga me ko ih gradi samo neka se grade da vozim ko covjek.
Ciciban, hrvati mogu 330 kilometara za 3 i po godine..al imje zato PDV najveci u evropi, 25%
Cicibane, zamisli sad na ova sva silna poskupljenja, 25% .. sad ih drzava jos vise dere.. zbog cega? Da bi mogli rec da imaju autoput? A ne pokriva ni sam svoje troskove
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Samo se gradi Bosno
Fadilova ekipa je za 6 godina akciza ubrala milijarde maraka za nove puteve, a napravila ovih 6km koji još nisu završeni i pušteni u rad i 8km u Orašju gore po ravnici od Hrvatske granice do RS... To je sića. GDJE SU PARE BAGRO !?
Joj da je Steta nadlezan za ovo koliko bi bilo hvalospjeva...
Sad kad dignem Golfa 250
Ova dionica autoputa se po planu trebala otvoriti krajem maja mjeseca ove godine .Pa ste obljavljivali otvorenje polovinom septemba Sto lazete narod dionica jos nije komplet zavrsena,a nece jos za dva mjeseca biti gotova.Gdje je placanje penala zbog probijanja rokova.
Ovo se moglo uradit prije 5 godina...
Fino vala sto jes jes, svaka nam cast. Jel zna iko gdje se zavrsava ovaj put, da li ima kakav tunel kroz Ivan ili prije Ivana izlazi na regularni put ?
Kako ste se vozil kada se Jo’s ceka na upotrebnu dozvolu? Znaci da ste krsiki zakon??? Sta da se dio betonske konstrukcije obrusio i pao na vase auto??? Da li ste razmisljali o tome ukoliko bi zaginuli tko bi bio odgovoran???? Ovo je strašno i jako neprimjerno, treba vas kazniti sa po 10,000 km i oduzimanjem vozac je dozvole na 12. mjeseci.
Loše urađeno skakuće auto na svakom metru.Tu su lovu uzelu opljačkali
Ebem li te živote. Do sad smo u 30g trebali imati 600 km autoputa.
Biće ovo Dubai
Samo kod nas se cesta sa jednom trakom naziva autoputem
Gdje jenjedna traka zivota ti tvog coravog?
Cekali smo sest mjeseci upotrebnu dozvolu za onu dionicu uza Zenice, a ovi hladno najavili da ce se moc voziti do kraja oktobra.. nek se nesto desi i ko ce lud biti?
Da su svake godine izbori, pa bili bi ko' Belgija.
Da je ziv docekati da se ide auto putem do Mostara ili Tuzle...ovo prvo i nekako,a do Tuzle Boga mi ko ziv ko mrtav
Jel mogla ova krivina bit ostrija za auto put
Ovo je do lece, neko je slika iz daljine i dobro zumirao, zato se stvari "kompresuju"
Prva slika govori da će biti sra*a na ovom putu 😅😅
bravo fadile