Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta mislite, ono samo mislite, da se konacno pocnu kaznjavati svi koji parkiraju tamo gdje to nije predvideno? ko je za?
Stop a douchebag!!!
Stop ham !
nož u ruku i bušiti gume
...najmnogoljudnije selo u BiH...E moj grade sta ti agresivni seljaci rade...
Fuad Kasumović,.. lik bez ikakvog autoriteta..kao i mnogi drugi
Opet birajte Kasumovića koji je ukinuo ZEPS pa je do ovoga došlo, kao što traži most na svoj malinjak a zauzvrat će dozvoliti izgradnju KARDIOLOGIJE Doveli ste čovjeka iz Gornjeg Vakufa, a kao vas Zeničana nema sposobnih
Gdje su sada Robijashi, kada je tesko na setnici?! Neka budu sretni sto mladjahni kadar Kaplan nije dosao, da uparkira najnovijeg terenca, ha ja!
Nek vam Fudo to riješi, svakako se pare pokradu na znakove!
Pa ljudi znate da policija treba znat pisat i imat volje za setnju da bi se kaznilo
Sta je ova namjerno se spustila i pokusava proci preko auta....ono tipa procu krozate...ima prostora i sa lijeve i desne strane da prodje i vise nego normalno..prrserravanjeee obicno
@Zekolino Bog ti pamet dao. Rijec je o SETNICI, a ne o parkingu i da se namjerno spustila da dokaze problem koji je nasao jer ne moze preci na druu stranu. Ovim ljudima dovoljno je otezan zivot, pa ne bi trebalo didatno da im zagorcavamo.