Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Javljam se iz Beča, glavnog grada Australije i želim da izrazim zadovoljstvo što mogu koristim BiH vozačku dozvolu u ovoj dalekoj afričkoj zemlji!
valjda Australije ne austrije nepismeni stvorovi :=)
Sad se sjetili da priznaju!! Hmmm,ja jedva polozih po njihovim standardima prije par godina! Hajd bar ce biti lakse raji koja tek treba da dodje:)
E ovo nam je bas trebalo , sad smo na cisto da se mozemo po Australiji vozat sa nasOm vozackim . SUPER VIJEST nema sta !
Jako bitno da su priznali, sad ce nam svima biti lakse..Fuj kakva tragedija , od toga se ne zivi
jbte taman sam se ponadao da je austrija kad ono australija omg xD
Glasao sam za Sulejmana Tihica jer: voli zene ne pije alkohol posten je proveo je rat u BIH povratnik je na svoje (Bos. Brod) nije ratni profiter pragmatik je nije ulizica zapadu raskrinkao je Keljmendija i potakao istragu i reviziju privatizacije ne voli komunjare Nisam glasao za Lagumdjiju: zato sto je slucajni prolaznik zato sto je amerima siporucio Alzirce rasprodao mnogo toga ulizuje se Dodiku nema program ekonomskoga rasta diktator je u stranci sve bi dao za fotelju voli muskarce ...molim pučanstvo na klixu da isključivo argumentima demantuju moje tekstove i da ne optužuju gospodina Tihića za nešto što ne stoji i što nije potkrijepljeno argumentima...:) ...obrišite pjenu oko usta, i polako argumentujte a ja idem laganini popit\' je\'nu da se smirim i raspal\'t roštilj...:)
Nisam znao da je Kambera u Austriji...Cool....odoh malo u Austriju da vidim kengure i koale....
Majko mila...
Ovo je kardinalan greska, Austrija i Australija ne da nisu ista zemlja nego nisu ni na istom kontinentu. ZALOSNO !!!!!
no kangaroos in austria!
Jos Canberra sa K.. Oprosti im Boze, ne znaju sta cine..
Nacin da dobijes vise klikova - obrati se dijaspori u Austriji :)
...2 slova...20.000 kilometara...klix je čudo :)
Naslov \"Vozačke dozvole iz BiH bit će priznate u Austriji\" Prva rečenica podnaslova \"Ambasada Bosne i Hercegovine u KANBERRI\" ...
Kanbera u Austriji????