Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nije zalosno bilo bi smijesno... sta nam rade, a na kome se "kola" lome :)
Kazu u drzavnoj instituciji:; "Boze zdravlja pa da uzmem bolovanje" :-D
budala nek ide ispod mosta i nek kopa po kontejnerima kao i vecina bih gradjana! treba mu dati otkaz ali je zalosno sto su uhvatili jednog nebitnog vozacica koji je samo neki sitnis pokrao iz budzeta! nezasticeni prvi n\a\j\e\b\u
Mnogo je ostetio drzavnu kasu, mozes misliti a pravi lopovi I hostapleri I dalje je ostecuju svaki dan!
Ima i ta mjesta.
ovdje se sigurno radi o organizaovanom kriminalu i morao bi se interpol ukljuciti. ne treba zaboraviti sta su nam soferi radili kako u blizoj tako i u daljoj proslosti.kako god ali zrtve imaju pravo na nadoknadu za pretpljeni psihicki bol i patnju.
Od otkaza ne treba veca kazna.
snaga PRAVOSUDNIH INSTITUCIJA na malim ljudima..........i na kraju će se hvalit kako su oni rješavali pitanja zloupotrebe državnih para.... a u emisiji MREŽA tek vidiš šta ljudi rade.......a imamo svi oko sebe neke velike ribe a oni silu provode na vozaču-što ne znači da ga pravdam.....
ma, oštetio budzet za 4000 km. a što ćemo s ovim većim ribama, oni oštetiše budzet za neuporedivo veće novce. Uvijek pokreću istrage protiv ovih sitnih ribica. Mada i ovog klošara treba maknuti i zabranit' mu da radi narednih 10 godina.
Ovakve se stvari dešavaju zbog toga što su ovi koji su zaposleni u državnim institucijama bukvalno "zaštićena vrsta" nemože im niko dati otkaz pa kakav got razlog to bio ni ovaj vozač neće dobiti otkaz sigurno! A svi mi koji radimo u "realnom sektoru" možemo dobiti otkaz bez ikakvog razloga ili obješnjenja i nemaš se kome žaliti!
...nije emir hilmo selimović, pa da more ukrast 170.000.000 km poreza državi...moj emire, loše si se "utemeljio"...
pa jbt led ko piše ove debilske članke?