Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma tako nam prijetite vec stoljecima ali mi josh uvijek tu na svom,jos uvijek se kupam na uni :) a ti valovi i ostale karafeke ..pa pokrenite to vec jednom,nema smisla samo pricati to mi izgleda kao da pleshete tango uz arhitekturu ;)
kvaka je u tome sto su samuraji iz japana :) a vjerujem da ti kinezi nisu gledali akcije armije bih kao npr. akcija \"sana95\" ili oslobadjanje vlasica za koju su svi jaci vojni stratezi govorili da je neizvodiva ali ipak poderashe srpski junaci dva para opanaka prilikom bjezanja kao onomad sa kosovskog polja :)
Engleski novinar zabiljezio je ovako General Ratko Mladic stade pred vojsku i uzviknu HRISTOS VOSKRSE BRACO JUNACI i sva vojska gromko odgovori VAISTINU VASKRSE BRATE GENERALE jedinstveni prizor,,, jedan General kao neki Apostol objavljuje vojsci da je Hristos vaskrsao i vojska u jedan gromovit glas potvrdjuje rijeci svog Generala
KINEZI SU ZA VOJSKU RS OVAKO REKLI TAKAV BORBENI DUH NISMO NIGDE VIDJELI NJIHOVA TAKTIKA RATOVANJA JE POPUT SAMURAJA SRBI SU BALKANSKI SAMURAJI.
ZIVJELA TRAKTORIJADA !! i smrdi svjetski prvaci u tom sportu !! :)))
pa sto vi onda ne uzeste Sarajevo sebi, to mi nikako nije jasno
cuj ovog gore HAJVANA pogledajte srbi STJERAM TI GA MAMI KROZ DIMIJE POGLEDAJTE VI SEBE ZIVITE U REZERVATU JOS VAM I HIMNU IZ ZIVOTINJSKOG CARSTVA FORSIRAJU A DA SI BOSNJAK SAZNO SI IZ DNEVNOG LISTA AVAZ
Pa scenario je bio sledeći sds je pozivao sve Srbe da napuste grad,neki su to učinili i prije prvog metka a neki su to kasnije učinili a cijelo to vrijeme su sa Pala slali propagandu o Sarajevu kao ukletom,napuštenom,umrlom,guznom crevu i neznam kavom sve gradu........a kada bilo koji Srbin napusti to isto Sarajevo(po njima guzno crevo) daju mu pušku ili tenk ili ga postave na neke topove na okolnim brdima.One sa puškom i na tenkovima onda pošalju niz brdo na taj isti grad(guzno crevo) o kojem su stalno propagirali ali ovoga puta uz pjesmu,GINU SRBI MLADI za slobodu grada(GUZNOG CREVA)rs-a svi smo s tobom sada.I da izginulo ih je preko pet hiljada(5000)zbog\"guznog creva\" Malo čudno ali za geno.ci.daše normalno,LAž je kod njih dio tradicije.
HEROJ!!! a jes vas trao ko male majmune i opet ce biti oslobodjen...kako god OSTECE HEROJ ZA SVA VREMENA!!!
naklon naklon :)
srbi psujte, vrijedajte, lazite, ali pogledajte kakvi ste izasli iz ovih ratova. sto ste srbovali, srbovali ste. ostade od velikog poduhvata summa summarum puno manja srbija. ostadoste cak i bez kosova, a zamisli kad vojvodina i sandzak ode, pa ostadoste manji od slovenije, a da ne spominjem ono jedno drvo iz prorocanstva gdje ce svi srbi stati ispod njega jednog dana :D a sta ostade od vaseg ugleda ? bolje pogledajte odnos s komsijama. hrvati vas mrze, bosanci vas mrze, slovenci vas mrze, siptari vas mrze, makedonci vas ne vole, crnogorci vas ne vole, i vojvodani pravi vas isto ne vole. dakle niko vas ne moze i kod nikog nije osmjeh na licu kad spomenes srbiju. pravog srbina dan danas je stid u evropi i u svijetu da kaze da je srbin. neke koje sam upoznao odmah kazu, jesam srbin ali se ne slazem ni sa cim sto su srbi uradili u ime srba. dakle umjesto da se ponosite zlocinima, konacno se probudite i postanite normalna ljudska bica ako imalo mozga imate
sto bi bilo dobro da pokoji komentar ostave ovi pravoslavni kompleksasi, da se malko nasmijemo...
Ništa netraje dovijeka i sunce će se ugasiti,samo je pitanje vremena.
Da, ali nece ni to da traje dovijeka. Nece ni srpske zemlje biti okupirane godinama kao sto se vi nadate. Prezivjeli smo mi i gore stvari od americke okupacije. Bosna ce opet biti slobodna, srpska zemlja.
:))))))))) Ovo za Atladntidu najjace! Ma i Ameriku je otkrio njihov covjek, samo sto su skromni pa se ne hvale! Iluzionisti!!!