Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve ove sto su mi dali minus; Morate se pozabaviti hronologiom raspada JUGOSLAVIJE malo ranije nego 1990-te. Kako muslimani tako i hrvati, vi ste sluzili neprijatelju u svakom ratu na ovim prostorima u nadi da ce vam biti bolje,ali svaki put vam je bilo gore. Svi raniji neprijatelji dosli-otisli, ali ovi sadasnji su vasi neprijatelji vise nego srpski, dosli su da ostanu i da kontrolisu vas, sagradili su baze koje ce potrajati i ostvarili svoj cilj koji nije zastita ni srba ni hrvata ni bosnjaka. Srbi su bili protiv njihova dolaska 90-ih, ali sada vama puno vise smetaju nego srbima.
HOCEMO PRESUDE.!!!!! Dosta vise odugovlacenja. A srbi ostaju jedini monstrumi na Balkanu!
i na kraju zube polomili na Dudaku i Naniću
e moj Nusrete, vjeruj da mi te zao ! Nisi ti nista bolji sto si u \" sveckoj \" niti sto vozis \" volvo \". Ti si izgubio svoj identitet ,a sto je i bio cilj etnickog ciscenja . Ustvari ja i nevjerujem da ovo pise Nusret nego bas jedan od Srba koji je jos i ljubomoran postao na protjerane Bosnjake .
fala njemu.da ne bi njega ja bi jos bijo u prijedoru ovako sam u sveckoj i vozam volva.selam svim mojim bosancima i nemojte se mrzit.
Svima onima koji podrzavaju ovog zlocinca i koji podrzavaju sve ono sto je ucinjeno od njega i njegovih pristalica , ZELIM DA ISTO DOZIVE STO SAM I JA DOZIVJELA U LOGORU U BOSANSKOJ KRAJINI !!!!!! ps: ukljucujuci i transport stocnim vagonom do Stanara kod Doboja , koji je trajao cijeli dan!? (Trnopolje-Stanari ...12 sati !)
interesuje cijeli svijet kako krst koji turate u cmar peksini moze biti castan, sanjdzacki cetnuku, kevi ti u usta kakam.
blago nama Srbima, mi danas živimo u Velikoj Srbiji, baš onako kako smo i sanjali..i gotovo smo svi u jednoj državi...još mi iz Četniteta da organizovanom traktorijadom pređemo mostove na Drini i naš vijekovni san će postati stvarnost...
Od terorističko-genocidaške u stvarnosti do osjećajno-emocionalne vojske na papiru. Njegova tzv vojska i mup zadužena samo za sprovodjenje terora koji je bio zamišljen od davnina samo zbog komplexa niže vrijednosti u odnosu na sve koji nisu srbi.
Axa !!!!! Vjerovanje u Boga i zlocin to ne idu zajedno.Slazes li se?
vidim ovaj naslov bez slike ovog monstruma, pa reko ako je opet pocelo uznemiravanje brace muslimana da uzmem kalas sa tavana pa polako na A.l.lahov put
Dokazan genetski feler. Treba pod hitno uvesti OBAVEZNI GODIŠNJI PSIHIJATRIJSKI PREGLED za neke (ne)narode na teritoriji ex Jugoslavije.
@ axa da Bog da ti radovan milovao i cuvao familiju ko sto je Bosnjake i Hrvate.!!!! Sjeme vam se zatrlo srbi, za sva vremena!
...... i onda je holbruka priznao ta prisilna premještanja civilnog i siromašnog nesrbskog naroda i tu genocidnu teritoriju proglasio Republikom srpskom. Ali ima boga koji će to ubrzo promijeniti. Ta genocidna se raspada , zlikovci su u Hagu i još će ih biti i BiH će opet biti onakva kakva je bila prije 1992 , na našu radost i na žalost vana go koji se raduju svojoj državi.....
Ovce i dalje vjeruju da je ovaj sa slike Srbin, a čovjek je isključivo Crnogorac. Srbi su u Srbiji.