Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nermin Husanović, Džemo Bešić i Emir Suljić ponos države!
a gledaj papaka ovi na drugoj slici momke stavili u drugi plan na slici oni stali ispred guzonje da se uslikaju pfui to samo kod nas ima svugdje u svijetu u prvi plan idu oni koji su valjda ucestvovali u akciji spasavanja.....
@mirrorceljubavi kod nas balegu kad prevrnes nadjes generala il hadziju,sve general do general I hadzija do hadzije
Ti si za idealan svijet, a ja nista manje ne zelim... Znajuci kakva je priroda covjeka prosto je nomoguće zamisliti drustvo bez represivnog aparata, a ti ga zovi kako želiš..
bravo momci
da su civili nekog spasili vjerovatno ne bi dobili nista !
A sto se napuh'o ovaj treci s lijeve strane, prvi red :)
juče došo u MO BiH i on je dio ovakvog podviga ....... hahahahaha
Slijedi novcana nagrada, i to od Bakira
Na prvoj slici , decko u sredini simpa pravo ;) svaka cast momcima na ucinjenom
Vidi ovog čele jest se upeo. Eksplodirati će koliko je stomak uvukao i dah zadržao
"istakavši posao vojnika kao „jedan od najuzvišenijih poslova" Zanimanje vojnika u vecini slucajeva je placeni obuceni ubica, ili u najboljem slucaju rusenje, pljackanje i paljenje. Ako je to castan poziv onda ne znam zasto je prodavanje ljubavi necastan poziv.
Stavljajte minuse koliko hocete, ali to nece promijeniti cinjenice, pogledajte i to je tako. Vojnici se obucavaju i placeni su da ubijaju, pale i pljackaju.
@whey naravno u islamu i krscanstvu veci grijeh ispade sexati nego ubijati
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
dobit će po cvaju :P
Nekima je u genima da kolju, pljackaju, siluju, pale, ali na srecu ima i onih humanih koji zele da spasavaju ljude. Cestitke momci.
respect
takvu vojsku i vojnike ova drzava treba a ne neke levate koji po facebooku velicaju cetnike i ratka mladica...