Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heblimajku vidi im glava... Odma znaš da su izbosne...
lijepo je cuti da mozemo zajedno i da ne postoji niti jedna razlika koja se ne moze premostiti. Sve te razlike mogu biti nase prednosti. Bravo OSBiH :)
Oni su spremni za lovu svašta. Oni se tamo pojavljuju kao pojedinci (nisu oni u ime svoga naroda). Što se mene tiče neka ginu ako vole!
najjaci smo
ovi ljudi nemaju ratna iskustva ,oni su tu samo zbog par hiljada dolara
InshaAllah tako vas sve skupa u kovcegu vratili otamo... www.kavkaskiemirat.com
Strogo treba zabranit neke talibane da se pojave u BiH
Onda najbolje nek vojska preuzme vlast u BiH
Hej sloveni, htjeli mi ili ne pa kaze, >Ja od tebe ja od tebe pobjeci nemogu< mnogo smo blizu da bi bili stranci, neslusajte popove i imame otidjite doktoru uradite analizu i sve ce biti jasno geni ne mogu lagati oni nemaju jezik.
sto se blamiraju momci u pm...tri nacije. lol pa koja im je onda Naciolna pjesma? jeli jedna ili 3? Jel imaju pasos jedne nacije ili pasos od tri nacije. zar to nije jedna nacija? Trebao je reci imamo ovdje jednu naciju sa tri religije, Religija i Nacija su dva razlicita svjeta glupane.
3 naroda??? mislite 3 etničke grpe vjernika koje su ufurale da su nacije? zar je tolko teško bit logičan
nasi su tamo ko siptari u bosni, cuvaju camp. truba je to. jos su garant podjeljeni nacionalno po kapijama i smjenama. zadnja rupa na sviralu, eto sta su. nista i niko. jos ih politicari zakidaju za 80% primanja.
ljudima do plata da mogu kredite platit, sta ti je ba, Ahmetovic. Ti ko da si sa marsa bahno. Uozbilji se malo.
Bas mi je milo em drago...
Vole se kao so i oko!!
CIA je Afganistanu doprinijela da zauzme prvo mjesto u produkciji droge u svijetu, izjavilo je u subotu marionetsko afganistansko Ministarstvo za borbu protiv droge. Oko 85 % svjetske droge se proizvodi u Afganistanu. Ministarstvo je upozorilo da ako međunarodna zajednica odbija pomoći Afganistanu u borbi protiv droge u 2011, zemlje regije kao i cijeli svijet suočit će se sa ozbiljnim problemima vezanim za drogu. „Sa proizvodnjom od 85 % svjetskog opijuma Afganistan je prošle godine dostigao najveću stopu proizvodnje“ izjavio je Muhammed Ebrahim Azhar zamjenik ministra za planiranje i financije. Izvor: TheUnjustMedia.com Prijevod i obrada: www.putvjernika.com Evo zasto su bosanci otisli ratovat...kakve mirovne snage, kakvi bakraci...
Kako ide ona iz \"Black hawk Down\" - Kada meci počinju da lete oko tebe politika prestaje !