Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko su ih Turci traumatizirali da ih Srbi dan danas sanjaju:-)))) A prosjecni Turcin ne zna ni gdje je Srbija na mapi:-))))
No shit sherlock,Srna i svrbi ce izmisliti turke ako ih nema
Može se reći i ovo i ono, ali turska vojska je disciplinovana skroz. Ovo se njima teško može desiti!
legendo moja, najjaci komentar ikada...
The name Lloyd is a variation of the Welsh word llwyd or clwyd, which means \"grey\" or \"brown\".
Kako nema Lloyds ?
BOSNJACI - “Mi nismo ničiji. Uvijek smo na nekoj međi, uvijek nečiji miraz. Stoljećima mi se tražimo i prepoznajemo, uskoro nećemo znati ko smo. Živimo na razmeđu svjetova, na granici naroda, uvijek krivi nekome. Na nama se lome talasi historije kao na grebenu. . Drugi nam čine čast da idemo pod njihovom zastavom jer svoju nemamo...
Ezel , ozeni me rodit cu ti pet sinova ;)
@HERZOG Sta si ti napiso ni ti sam neznas polu pismenih u ovoj drzavi nefali zato prijavi se na neki biro za nepismene pa ni u Hrvatskom,Srpskom,Bosanskom ,Engleskom jeziku nepostoji ni jedna rijec koja se zasniva na dva LL de se ti jos malo obrazuj radi \" uroka \" pa se dopisuj sa rajom... A sto te tata pusta samog....?
BOSNJACI - najzamršeniji ljudi na svijetu. Ni s kim historija nije napravila takvu šalu kao sa nama. Do juče smo bili ono što danas želimo da zaboravimo. Ali nismo postali ni nešto drugo. Stali smo na pola puta zabezeknuti. Ne možemo više nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaćeni. Kao rukavac što ga je bujica odvojila od majke rijeke i nema više ni toka ni ušća, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjećajem stida zbog porijekla i krivice zbog otpadništva, nećemo da gledamo unazad, a nemamo kud da gledamo unaprijed, zato zadržavamo vrijeme u strahu od ma kakvog rješenja.
sad ce nasi ekspertni istrazivacki novinari caskom naci informaciju ciji su to vojnici i profesionalno i nadasve pismeno je objaviti... ...al prvo malo o rihani i kim, te potom naucni clanak \"zasto ovce bleje\" i \"u bih bi se mogao desiti razorni zemljotres, a moga bi se i ne desiti\" jer je to vaznije
Bilo kako bilo, bilo je dosta sexa izmedju Turaka i Srpkinja/Vlahinja, tako da traume poticu iz tog vremena, a i krv je krv, svoji se naj vise mrze. Ove srpske traume sa Turcima ne moze izlijeciti ni zeleni caj.
\"Olivera Lazarevic, kcer srpskog kneza Lazara i kneginje Milice, se nakon Kosovske bitke udala za sultana Bajazita 1389. ili 1390. godine.\"
a poznato je da u Austriji zive samo austrijanci, lol ....
To je zato jer su Turci voljeli da guze Vlaske zene, po zakonu prve bracne noci. http://blog.b92.net/text/20233/Sok-za-soviniste---otkrice-o-poreklu-Hrvata-i-Srba/
srbi su po svoj genetic turci a na svu silu oće da budu rusi e u meni nema ni trunke niti jednog pa se pušte čisztokrvni bosančeros sam i na hitrowu i sarajvu ;)