Komentari (537)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne treba se plasiti ovog seselja.. on je samo pas koji laje ....nego vucica ..on je prerusen vuk .koji dlaku mijenja....
Koga briga šta Šešelj priča, a pogotovo zvati ga za mišljenje. Ne vidim svrhu.
Zasto plasiti? Cemu strah? Lajali su i '92 pa su dobili po ....
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Vratiti se u svoj rodni grad ne smije samo izdajnik naroda. Ti si izdao BiH, svoj rodni grad i okrenuo se cetnickoj ideologiji. Kakav si suncokret da si cak i narjecje promijenio i progovorio ekavicu. Pa ja da sam rodjen u Beogradu, tu se skolovao, radio i zavrsio fakultet, imao prvu ljubav i jarane - ne bih nikada mogao metak opaliti na taj grad bez obzira kakav bio. To samo dokazuje kakav si ti izdajica i zato te kao izdajicu niko ni u Srbiji ne ferma.
@Vlahobran91 ijekavica, ekavica, ikavica.. sve je to jedan jezik
@OtokaBoy pa zato i kazem da je jedan jezik.. nisi ti nesto ni narocito inteligentan..
PRIKAŽI ODGOVORE (116)
Čujem da će Šešeljugica preko turističke agencije "Google maps" obAć Sarajevo i Zagreb :D Kaže ima da natakne srBsku zastavu na bana Joleta Jelačića ... u photoshopu naravnu :D Došao bi on u RajvoSa i GrebZa al zna dobro da se lako popet na drvo, treba sAć kasnije, samo bi on imo problema i uzverat se al et :D
Čekamo te Vojvoda!!! :)
Ovaj nikako da shvati da su devedesete davno prosle.
ni bog te nece sebi kretencino usrana
Dobro nam došao Vojvodo Trebinje u srcu Šešelja
hahahahah dođi na rakijicu kod mene, niko ne sme da te dira voja
Na rakijicu i gibanicu
Možeš doći al samo ako bude zvaničnog bujruma druže Šešo,vrelu puru glavom mješo
Zabrana još važi! Uhapsiti i odmah ga isporučiti Hagu. Komšija Vučić bi nam vječito bio zahvalan( nadam se)!
Koga bre da hapsiš, čovek je oslobođen svih optužbi!
@EnjoySarma I tebe bre đikanu , lažljivi i bradati. Čovjek mora da se pojavi u Hagu, ako smije! U Bosnu nije smio, trta. Zna da bi ga skembali odmah, pa sad!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vežite Šekija.
Prelazi ti granice Bosne i Hercegovine koliko hoćeš, ali ti si prošlost i prate te samo pojedine budale. Izdajniče, fakinu, tvoje srce te ostavilo ne savjetuje te ni sekunde više, jer zna da nema spasa za tebe, jer je ovo umrljano ogledalo raja, a ti nemaš pravo ni da se pogledaš u to ogledalo.
Ovi u Bratuncu su bili vojnici kao i oni na Ozrenu, Vozucoj i Bočinji, sve četnički vojnici koji su se zajedno sa politikom ovog zločinca borili protiv BiH! Niste trebali komentare iskljucivati vezano za Bratunac. Sramota je sto ste i postavili taj tekst i slike. Srbi su narod koji laze, mora da laze da bi opstao, u krvi im je da bolesno lazu! Armija BiH nije ubijala civile. Sve su to bili četnički vojnici koji su ubijali bošnjačku nejač! SRAM VAS BILO iz redakcije klixa ko je postavio tekst vezan za Bratunac iz kojeg su svi Bošnjaci protjerani, pokradeni, preko 2000 ubijeno, dzamije porušene a povratnici se i danas po RS-u i Bratuncu napadaju! Te i tekve je trebalo sve u postenoj borbi pobiti!
Krsenje ljudskih prava,,covjeku koji nije nista uradio zabranjen ulaz u zemlju oslobodjen optuzbi...
Zar je ovo vijest!?....zar mu pridavati toliko znacaja?....sta i ako dodje u RS?...pa manji BH entitet je prepun "šešelja", ovakvih ili onakvih, po pitanju stava prema muslimanima svi ti "šešelji" su isti, jedino što je ovaj inteligentno zapišao sud u Hagu.
Kuvac ces ti doci u BiH. Ides ti pvavac u zatvov.
@selim_se_u_SA Ne pvijetim mu, samo govovim gdje ce zavvsit
Hajde,bujrum,svakako se nemamo sa kim zajebavati!