Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako Bog da...iskreno se nadam da ce ostatak svog bijednog zivota provesti u teskim mukama... ps.za pocetak kakiti u kesicu i nije tako lose umiri polako zlotvore
Za razliku od životinje izmetbegovića koji se odavno rasao, doktor Šešelj je još uvjek živ i zdrav!
*raspao
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ništa što već nismo vidjeli. Već znamo da ni jedan od ovih krvoloka neće doživjeti presudu, ovo je samo još jedna u nizu potvrda.
kako ce docekat kad ga je cimer redovno taslacio u anus, pa jadan obolio
Pa evo ako je istina ovo što se piše, ne može mu gore biti... patnja i bolest..
Taman,tako uskoro nece moci srati,serinja!
DUG ZIVOT, TESKU BOLEST ZELIM !!
Dr. Vojislav Seselj, neustrasivi srpski i cetnicki vojvoda, trenutno na privremenom radu u Hagu gdje poducava bjelosvjetske gmizavce pravu i pravdi. Kukavice umiru stotinu puta, a junak kao Seselj samo jednom. Da sutra umre, dovoljno je ostavio iza sebe. Srpski Obilic, Vojislav Seselj.
Dabogda dok ne krepa dobio prvo paralizu,pa onda češu.
zivio ti nama jos 100 godina
Seselj, cetnik hrvatskih korijena, jer je Seselj hrvatsko prezime, eto tako truhne u Hagu, cekajuci presude a zapravo je pobjegao iz Beograda jer je on naredio likvidaciju drugog cetnika Zorana Djindjica. Seselj, tokom agresije na Hrvatsku, negdje u nekoj zabiti kod Benkovca porucuje kako naredne (1992) godine, "hoce da letuje srpskom Zadru i srpskom Sibeniku". Medjutim oduva genocidase Oluja, a oduva ih i NATO 1995 i 1999te, pa zbog vojnog poraza neki se ubise ko Nikola Koljevic, neki krepase od muke ko Sloba Sloboda, neki bivaju ubijeni zbog izdaje ko Zeljko Raznjatovic Arkan, neke pohapsise ko Milana Martica, Milana Babica, Radovana Karadzica, Ratka Mladica, neki su se i dobrovoljno predali ko Hrvat Seselj. Samo jos jedan zlocinac nije u zatvoru na zalost a on je kljucni za sve a to je Dobrica Cosic. Da i da ne zaboravim zlocinci iz Srpske praovslavne crkve su krepali ko patrijarh German i patrijarh Pavle.
dabogda se raspadao,mamicu mu genocidasku,fasisticku,cetnicku...
Ima Alaha !
ABd da ozdravi i da dozivi uspon islama koji je neminovan pa da crkne od muke
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA (MOGUĆNOST RATA): naši geostrateški neprijatelji Vatikan i dinastija Windsor ubrzali kulminaciju dejtonske igre u narednim danima i sedmicama, pa su Željeznice FBiH u petak saopštile da 15.12. GRANICE FBiH POSTAJU MEĐUNARODNE i VOZOVI NE VOZE ZA BANJA LUKU I PLOČE VEĆ SAMO DOBOJ I ČAPLJINU, TE DA JE TAJ RED VOŽNJE "USAGLAŠEN SA SVIM EVROPSKIM I REGIONALNIM ŽELJEZNICAMA"; znamo da "EU" petkom kad je pažnja javnosti najmanja saopštava najveće krađe suvereniteta od naroda Evrope, a tu je bio i žrijeb za mundijal a 15.12 sahrana Mandeli; UBRZANI RASPAD ZEMLJE se dešava 1 dan nakon sjednice "PIC-a" gdje su JEZUITI PREKO YEEa OTELI VANJSKU POLITIKU SAD-a ŽUREĆI DA PRETEKNU AMBASADORICU I ZAVRŠE GENOCIDNU PODJELU PLIJENA PRIJE NEGO ONA PREUZME FUNKCIJU; NjV poručio Obami da Cormack mora fizički preuzeti ambasadu SAD-a do 15.12 i ZAUSTAVITI jezuitskog pijuna Yeea u uzurpiranju njene funkcije http://is.gd/sW9lTx
Kad krepa,sahraniće ga sa zastavom u duginim bojama.
Nek oboli svim vrstama bolesti ali tek poslije presude
Neka je, dabogda se godinama raspad'o i molio Boga za smrt.
Ma ne brinite vi za njega, on ce na onom svijetu svoja djela skupo platiti. A na ovom svijetu nije nista vise nego jedan zlocinac, ne znam da bi ista vise mogao napraviti, posebno kad dobije barem 20 godina zatvora.
On i liči na debelo crijevo.