Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napokon da se neko sjetio da pita mlade šta oni misle...i da li mladi uopšte primjećuju šta se dešava u njihovoj lokalnoj zajednici i koliko su zainteresovani da učestvuju u unapređenju iste
a jes vam skraćenica CROA..... još vam samo T nedostaje...
da li je tačno da načelnik općine vogošća koristi službeno auto u privatne svrhe?
Gradjani a posebno mladi ljudi bi se trebali dobro informisati prije nego se ukljuce u razlicite kampanje i daju svoj potpis ili svoj glas za nesto. Dragi mladih, zapitajte se: Da li neka organizacija zaista stiti vase interese ili vas koristi da bi zadovoljila svoje? Da li vas predstavnik moze da bude organizacija koja je nastala na sumljivim pravnim i moralnim osnovama? Zalosno.
Boli neka stvar načelnika za vaša pitanja.Ima on prećih poslova.
imam vise privatnih problema, ovih socijalnih,
Problem mladih je nabavka kondoma a zna se da nemaju primanja (ne rade i neće da rade).
pa sa ovakvom opcinskom postavom u Vogosci sigurno da zelis da se isparis odavde. Opcinsku upravu je zauzelo nekoliko porodica (pogledajte prezimena sva se ponavljaju i svi su na neki nacin zbrinuti). Dok bude ovakvih rodjackih i inih veza i vezica naravno da ce mladi da bjeze odavde. NAMA TREBAJU SPOSOBNI A NE PODOBNI. PROBLEM U DRZAVI JE SAMO NA TAJ NACIN RIJESEN.
Moj jedini i glavni problem jeste: KAKO ISPARITI ŠTO DALJE I ŠTO BRŽE ODAVDE? A tako misli i 90% mojih vrsnjaka, provjereno!
Ovakvih akcija trebalo biti više da se probude mlad, svaka Vam čast kad ste ovako nešto pokrenuli.
Super akcija i super ideja! Ovakvih aktivnosti bih trebalo biti jos vise, kako bih se vise probudila svijest mladih!
hvala vam sto nas podrzavate,nadamo se da cemo uspjeti u nasim namjerama :)
18.08.2011. REZULTATI Slijedeći korak je analiza ankete gdje bi se došlo do ključnih problema mladih, koji će biti prezentirani predstavnicima Općine - načelniku, predsjedavajućoj Općinskog vijeća, članovima Komisije za ljudska prava, mlade i ravnopravnost spolova i službeniku za mlade, kao i predstavnicima organizacija mladih u sklopu političkih stranaka, na okruglom stolu koji će biti održan u četvrtak, 18.08.2011. godine.
Kad bismo još znali koja su bila pitanja, koji odgovori, kojih je odgovora bilo najviše! -.-\'
nema problema sve je ok