Tužba protiv države Slovenije
0
Vodušek želi povratak u Sarajevo
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@hula de ba nemoj se brukat jebali te oni u dupe kakvi slovenci to su najveci papci n a planeti i sire....masnu kmracu treba zatvorit i nju i njenog krhaca dodika pa nek se maze u celiji ish krmaco pijana
Slovenci su za nas izmislili toplu vodu. To treba da nam bude jasno. Mozemo zaviditi do sudnjega dana ali je tako.
Persona non grata. to je ono sto ona treba da dobije
MA OVAMO VISE NEMA SANSE
treba joj djecu nac i poderat ih j... li joj majku kurvanjsku!!!!! koja kuja moras bit da kad udaris covjeka pobjenges u drugu drzavu jbrm li jj sveee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nije nju muz dzabe tuko!:)
@ jebac slovenija je tako reci izgradena od nasih deviznih ustedevina, vecina misli da su bosanci nesto malo napredniji od krapinskog covjeka. Ali zato kad dodu zjane se ..naleti covjek nekad na iskrenog slovenca koji kaze ono sto misli i uvidi da je citav zivot zivio u nekoj zabludi (prvenstveno budu iskreni prema sebi) Bosanski politicari su tute tako reci, nesposobni su komunicirati sa kulturnim svijetom, a kamoli sa ignorantima i notornim politickim hostaplerima iz slovenije.
jel\' se meni cini ...ili je i na ovoj slici malo pripita...
Kao i obično hrpa komentara koji ostavljaju bez teksta. Pokažimo koliko smo primitivni. A baš bi bilo dobro da se vrati pa da se vidi ko je to spreman i na šta.
bas izgleda ko fuksa od 10€ da li pushi za bocu rakije?
Bio je isti slucaj u Svicarskoj, prihvatili ljudi dzamiju bez minareta, s podrskom nacionalisticki extremni stranaka, referendum se izjasnio po tome, ali medjunarodna zajednica i ljudska prava su to odbili. Mogu slovenci probati i sa referendumom, ali ce takodjer biti odbijeno!! Sta to slovenci hoce da se pijani vozaju u BIH a u sobstvenoj drzavi strahuju od policije, pa sta oni misle da nasa policija ce ih propustiti zato sto je ambasadorica, ko je ona? Nek je razmislila prije nego se docepala flase !!
Jednostavno treba joj odkayati gostoprimstvo i proglasit je personom non grante. Ali koliko su janezovci drski nebi me cudilo da je ponovo posalju
haha, zena zamerachila pravo :D
Jaooooo.... dajte nam ovu krmacu, \'vamo!!!! :))) Neka ba ljudi, sto ste se razgalamili.... Neka prasica prvo dodje, treba je pustiti... Pa da joj onda jebemo majku smrdljivu. Pa da onda vidimo ko ce koga autom da gazi, u labrnju te tu jebem, masnu!
@realist pa ja ni sad ne kupujem ni u mercatoru, ni slovenske proizvode