Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kanalizacija?
KO MOŽE?
@covjek iz vodovoda bogami...ne pije vam ovo nista vode :D
vidim ima ovdje dosta \"strucnjaka\" , sve je to u skolu islo pa se strasno razumije u sve , nije mi jasno onda sta radite po forumu , idite unovcite svoje znanje . . . a sto onaj jedan rece ne zanju dugove naplatiti , pa tesko je naplatiti dug kada u citavoj zgradi ima samo jedan ventil i sada samo 3 stanara te zgrade placaju vodu a ostali ne placaju , i zbog tih 3 vodovod nece da zavrne vodu , pa ti sada vidi , a da se ja pitam , svima bi vam zavrnuo pa da vidimo jel mozete duze bez vode ili struje , jer kada dodje opomena od elektroprivrede ili pak telekoma svi se odmah zalete da plate ...
Ko i kako radi u Vodovodu, dobro ikako i imamo vode...
Ma da, uvijek su sredstva u pitanju. Imam ja prijedlog, ukinite svim penzionerima u BiH penzije i rijesite to. Mada ima jedan problem, Srbi ce se sigurno pobuniti. Pa nista onda samo muslimanskim penzionerima ukinuti totalno penzije ako oce vodu za abdest.
Sarajevo je najveće selo na Balkanu ! Sramota me
\"Vodovod ne može riješiti problem nestanka vode\" posteno. de se prebacite u trgovinu vocem i povrcem onda.
POSALJITE NAM CISTERNE!!!
POSALJITE NAM CISTERNE!!!
ne znate ni dugovanja naplatiti? ccccc
koji ste vi samo idioti , pa znate li da gotovo svaki drugi gradjanin ovog seljackog grada ne placa vodu ( i kada kazem seljacki mislim na nas divini seher) , sarajlije su jedini narod koji misli da imaju pravo na vodu a da je ne placaju , pa sta li mislite da ta voda direktno iz izvora dodje vama u kucu . . . al neeeee , nasi genijalci kuju teorije zavjere a tamo 3000km racuna za vodu koji naravno nece platiti jer je to sve mrtvi kokuz , stvarno ste napacen i retardiran narod , za ne povjerovati . . .
ne mogu da vjerujem da ih nije sramota da izadju sa ovakvom izjavom, pa nisu ovo problemi od juce. pa valjda o stanju vodovodne mreze treba da se brine vodovod, da izadje s nekim planom sanacije, ili mozda i to mi gradjani treba da se organizujemo??? i naravno, da nastavimo placati racune... samo me interesuje sta ce biti kad dodje ljeto, kad se smanji jos vise dotok vode??? valjda slijede jos storze restrikcije?? sta li??? izgleda da je jedina opcija koja NIJE U OPCIJI da vodovod i lokalne vlasti nesto urade po ovom pitanju.... ps. straaaaasno se suzdrzavam da im se ne spomenem.... !!
jesu amateri ako mislis na strucnost, ali ne treba zaboraviti da itekako to naplacuju
Koji diletanti...u naselju gdje stanujem vise od godinu dana curi voda ulicom i niko od nadleznih iz vodovoda ne reaguje a kvar je prijavljivan trilion puta. To su totalni amateri.