Bakir Izetbegović
0
"Vodit ću politiku pružene ruke"
Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ama ljudi, sta vam je- zlatne kasike nam PONOVO dolaze-a vi se protivite! Sasvim sam siguran da ce ih \"i\" on podjeliti svima (i hrvatima i srbima takodjer-posto je rjec o \"demokratskoj\" stranci :) Hvala bogu pa imamo SDA-al brate ne znam gdje cu vise sa zlatnim kasikama!!!???
bolje i bakir nego haris mada ni ovaj nije zlato, najvaznije je da ce SBIH izgleda potonuti,pogledajte ministarstva koja su držali realno stranka sa najvise moći su bili.Opet i radon nije u predsjednistvu sto je pozitivno.jednostavno moralo je tako da i nacionalisti imaju nekoga.SDA uprkos omalozavanju boracai katastrofalnim rezultatima opstaje.Imaju potporu u nanama, dedama i administraciji.A znaju i koju kravu da udijele
Sad se definitivno treba ako ima gdje seliti iz ove drzave...Ovaj smotanko da prestavlja nekoga??On da vodi dijalog sa diplomatama...Jos kad mu vidim ovu suprugu koja je tako arogantna,iz licnog iskustva sa klinike..Jao narode....muka mi je...
Kakav narod takva vlast,pa cim glasaju loyd,realista i sl smece ko ce biti na vlasti.QI im nije veci od broja cipela.
haj ne kaki-te nit je njegov babo nit je fahro nit hare htio da djeli bosnu boli vas k.u,,rac imate dva cojka u vrhu hrvati nemaju ni jednog pa ne kukaju sad je bitnije ko ce napraviti vlast u drzavi sdp i sbbb ili sda hdz i zabih cinjenica je da nemogu jedni bez drugih
Svaka cast na pobjedi Bakire, nije bilo lahko ali uz Bozju pomoc i uz iskrene gradjane uspio si pobjediti. Onima enega ovoo enega onoo, mogu samo reci Hvala Alahu Dragom pa nije pobjedio i nije uspio sa svojoj laznom medijskom kampanjom i kupovinom glasova, sad krece borba protiv Fahrinog lopovluka. Ja vam ovo pisem iz Avaz Twist towera koji ce ubrzo postati Drzavno vlasnistvo, trenutna atmosfera ovde je jako napeta, neki se paketi sa nekim dokumentima iznose cijeli dan.
njegov babo je načeo ovu zemlju ,,,a njegov pulen će je definitivno podijelit,,,,mislim da je bosni otkucao posljednji čas,,,,
Nek Fahro broji nevažeće listiće... :))))
PRESUDNI IZBORI, NEMA BOSNI DUZE OD 4 GODINE! Citam bosnjacke komentare i ne verujem!!! Evo da ne bude da mi nesto kuvamo...Pa ako Bosnjaci tvrde da su razocarani, da su ovde prste uplele vise sile, i ako prvi put otvoreno kazu da je ovo kraj Bosne, onda 100% jeste...nece duze od 4 godine...bye Kosovo, welcome Republic of Srpska :))) Bye bye Bosnia!!! :)))) I TO SVE MIRNIM PUTEM ;)
Može biti i trampa za Sandžak! Ko zna...al nešto čisto sumnjam da vas želi Srbija (kad je već pustila dio zemlje na koju ima \"istorijsko\" pravo), pustila Crnu Goru da se odvoji i ostane bez izlaza na moru...zaboli njih u globalu! Gledaju ljudi svoja posla, a vi ostajete \"glupi\" Bosanci bez obzira na pređeni put! Nikada nećeš biti zemljak jednom pravom Beograđaninu, nego mali papak iz Republike Šumske!
Hej Bakire, hoce l\' to Gasi & co izaci uskoro iz zatvora? Je l\' se to Mr. Sve po zakonu smjeska znacajno iza tvojih ledja? Bakire, obracunaj se sa kriminalom, a prvo oko sebe pocisti, pa cu mozda i promijeniti misljenje o tebi. Zasad si mi BLJAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK. Kao i ta tvoja zena koja terorise ljude i radnike na GAK-u.
Pa svima je jasno ko je glasao za ovog pokrovitelja mafijasa: 1. oni koji imaju hajra od SDA (citaj-kriminalci); 2. cijela jedna skupina koja se moze nazvati jednostavno \"opanci & obojci\". Mene kao Bosnjakinju je stid da me ova osoba predstavlja. Bakire, ti nisi moj predsjednik i nikada to neces biti. Stidim te se!!! Ne znas sastaviti 2 suvisle recenice, previse se ekstreman za BiH u ovom momentu, i, nadasve, prevelik si kriminalac, nikad ti necemo halaliti sve sto ste pokrali i babo i ti. NAROD ZNA DA SAMO KRALI BABO I JA
1. SRBIJA REKLA DA JE SAD VRIJEME ZA PREGOVORE SA KOSOVOM. 2. TADIC OTVORENO PODRZAO SNSD, DODIKA I JOS REKAO DA JE NAPOKON DOSLO VRIJEME DA GRADJANI REPUBLIKE SRPSKE BUDU GRADJANI SRBIJE 3. 122 000 NEVAZECIH LISTICA U KOJEM SU GLASACI TREBALI ZAOKRUZITI JEDNOG KANDIDATA?? 4. TOTALNI HAOS U IZBORNOJ KOMISIJI, SERVER DOWN 5. PORAZ HARISA SILAJDZICA KOJI NIJE PRISTAJAO NA KAPITULACIJU 6. IZABIRANJE BOSNJACIMA OVOG MUFLJUZA PO PROFESIJI BABINOG SINA, KOJI TVRDI DA JE PRUD DOBAR, U KOJEM KLEMPAVI PETOKOLONASKI MANIPULATOR DAJE HRVATIMA MOSTAR, C.E.T.N.I.C.I.M.A GENOCIDNU I SRBIMA I HRVATIMA SARAJEVO KANTON 7. IZABIRANJE SDP-a KOJI SE ISKLJUCIVO BORI ZA VLAST U BOSNJACKIM VECINSKIM SREDINAMA I KOJI CE PRISTATI NA TRI ENTITETA, JEDAN SRBIMA, JEDAN HRVATIMA, DVA ZAJEDNICKA (SARAJEVO I BRCKO) ENKLAVE MULTIETNICKE PO VLASTI. REZULTAT? \"TRAMPA\" RS ZA KOSOVO.
tI TUZLAK ODOZGOR 4-TI.. SRAM DA TE BUDE!! .. Svaka cast tvojoj ludosti. Sjecamo se svi emisije 60 minuta.. Zeljko je pokazao toliku nekulturu toliki seljakluk da mi je omrznuo.. Cak je koliko sam upucena a dobro sam upucena fizicki nasrnuo na Bakira.. Pa alkoholicar isfrustrirani.. Jedan.. Bakir je imao dovoljno sabura i strpljenja da mu odsabura.. BAKIR JE DAO LJILJANA ZELJKU!!! A ON GA ONAKO VRIJEĐA.. Alkoholicar REKETAŠKI;;;;; FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ ZELJKO PU!!!!
eki bradonja, obrijte se levati