Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim ovi iz SDA se vec horski narogusili i okomili na covjeka, kakvog nemaju u svojim redovima. Ili mozda ovi mladji koji se ne sjecaju dalje od juce i ako odmah s jutra nekog ne popljuju, propao im je dan. A ni jedan ne rece, ko je to ko je bolji, strucniji i posteniji od njega. Sticajem okolnosti covjeka malo poznajem iz gimnazijskih dana. Ovo nije ispit zrelosti za Mijovica vec za glasace.
Nije za glasaće, već za take kao ti. Obraz - Avaz. Fol nezavisni , muti nu ga tuti!
Nece prebaciti 100 glasova
Vlastimir Mijovic unistio: - Oslobodjenje - Avaz (presao poslije toliko poljuvanja Avaza, sto govori o njegovom moralu) - svoju porodicu kockarskim dugovima - svojih vise firmi, jer nikom nista nije placao Dakle, ovo treba shvatiti kao pozet pudlice Fahre, da razmontira gradjansku opciju, od koje se ocito plase. Najava nezavisnih lista, kao sto su bili projekti pudlice Fahre Stranka za evropsko sarajevo i slicne gluposti. Nismo naivni Fahro, niti najmanje. Ovo je tvoj projekat.
a kada popusis moj Vlasta, onda ces opet biti "novinar" ko kolega ti ili !?
namiriso i on gdje su pare..
Moj Vlasta...dobar si covjek ali bojim se da neces daleko dogurati...treba pokusati! Zelim ti sve najljepse...
bolje nemoj
Jao bruke i sramote.
U svemu ovome samo ne razumijem odkada je Vladimir nezavisan. Pa on je najcesce pisao narucene tekstove i pravio takve priloge.
Vlastimir
...nezavisni kandidat za načelnika Općine Centar Sarajevo - NEZAVISTAN UZ ASISTENCIJU AVAZA I FEDERALNE tv? neka ti slogan bude: " Blago meni što si mi niko i ništa"!
...nezavisni kandidat za načelnika Općine Centar Sarajevo - NEZAVISTAN UZ ASISTENCIJU AVAZA I FEDERALNE tv? neka ti slogan bude: " Blago meni što si mi niko i ništa"!
Mislim da bi ovaj gospodin bio odličan kandidat za načelnika Istočnog Sarajeva, ili općine Istočna Ilidža, a ovako još jedan Sejdo Bajramović serviran dezorjentisanim i izgubljenim Bošnjacima.
S ovakvim načelnikom bi se uz dobru ćašicu sve moglo završiti
Kockar i alkoholicar, prezaduzen kod mnogih. Dobice sve zajedno oko 50 glasova. Koji katasrofalni potez ocajnika.
zanima me što svi u ovoj državi misle da mogu biti političari?!
@bluemoon zar ne mogu?
glasači će reći svoje. mislio je i bakir h. pa kako je prošao?!@tama33
ja bih volio ali dabogda kceri da te aga uzme nije sarajevo ni blizu tog nivoa da vlasta prodje