Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
one koje interesuje sta je to sto se politicki nudi u nasoj zemlji ne brine cinjenica da se oni slabo promovisu jer i da se promovisu rekli bi vidi ove lopove odakle im para za kampanju.kako je ovaj narod jadan sad im smeta i sto se ne promovisu .PA NA STRANICU BAGRO PA procitaj
slabo se promovisu.....totalno
Naša stranka je jedna od rijetkih pravih multietničkih stranaka, koja se istinski bori za građane i državu koja će biti prihvatljiva za sve. Nadam se da će biti više zastupljena u medijima jer mnogi još nisu ni čuli za ovu mladu stranku.
nasa stranka nije stranka nego kulturni pokret
Svakako da je vlast kriva i za Krivaju i sve ostale uništene i pop.ljačkane firme.Ne kaže se đaba ,,riba s\' glave smrdi\'\'.
jedina ne korumpirana stranka- stranka intelektualaca....jedina iskrena opozicija kriminalcima . iskreno se nadam da ce na predstojecim izborima pridobiti malo ovog normalnog naroda sto je ostaloo u BIH ..