Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad je na me ko na vuka hajka
@Hasan Neznam kako da ti kazem Zato najbolje otvoreno Jasno Da sam navedenog dana bio na utakmici Vjeruj mi na rijec Nebi Vedran bio sam
@braun koji bola građanski principi, jel to bih im a republičko uređenje? jel 2 od tri naroda (ne)žele građansku bih? jel samo sdp forsira taj građanski koncept kako bi ustoličio dominaciju na ovim prostorima bez prave opozicije? i kakva bola više platforma,o čemu pričamo!? papir trpi svašta, od realizacije navedenog ingenioznog \'plana\' nema ništa,,ma ne bi ga ni zapadne europske države provele za 50 godina a kamoli ovaj pomahnitali region!
gori suma gori borovina pu pu pu MMaater seljacku , pu pu pu
Problem Covicu je Platforma koja u sebi sadrzi zastitne mehanizme drzave na gradjanskim principima. Covjek potpuno pogresno i zlonamjerno koristi pojam \"konstitutivni narodi\", jer ta institucija nema nikakve veze sa izborima u Federaciji.
Duvaj ga Hrvoje
Zlatko Lagumdžija = Slobodan Milošević
STOP majorizaciji GRADJANA u BiH !!!!
OK SEM STO SU SPOSOBNE DA NAM OSIGURAJU 100% DA SMO MUSLIMANI ,HRVATI,SRBI I OSTALI STA SU VLASTI SPOSOBNE DA URADE JOS?DA POPRICAMO MALO O KOBMINATIMA I ZAPOSLJAVANJE PAR HILJADA LJUDI?ZADRAVSTVO,SKOLSTVO?SUDSTVO KOJE JE KORUMPIRANO DO KOSKE.MA DAJTE DA NIJE ZALOSNO BILO BI SMIJESNO. LJUDI LUPITE SE U GLAVU NIJE PROBLEM KO JE KOJE NACIONALNOSTI PROBLEM JE U REJONIMA I MANIPULISANJU MASA.SVAKO KONTROLISE \"SVOJE\" I REDOVNO MUZE.ZELIM POSAO;ZELIM SIGURNOST,ZELIM BOLJE SUTRA ZA SEBE I SVOJU PORODICU OD VAS GOSOPODO.NA TO STE SE OBAVEZALI I TO ISPUNITE AKO NISTE SPOSOBNI IDITE.
očito ČOVIĆ i DODIK brane BOSNU koja totalna ludost od zemlje
Neces \"covicu\" kriminalce u vlast pa sto bilo da bilo, povio si repinu nema fotelje tuzilac te trazi.
politicari bosnjacki katolicki ili pravoslavni vi i dalje nosite bukva na ramenima ne mozak zar vam evropa treba da kroji plan ogledajte se na hrvatsku i srbiju ko njima kroji plan zar evropa treba da pretisne vas da se slozite volite svoju zemlju svakih dan a ne samo kad evropa ili amerika pretisne.
ne zamjerim Covicu i ostalim kriminalcima.Lajcaka i ostale ne interesuju moralni ljudi. tako svako ima svoje drustvo dok ne proradi nekorumpirano sudstvo. Tad ce svako sa vopjom rajom sjedit
Sta su slikali ove s.m.r.a.d.o.v.e,trebali su samo bmw :D
da se istraz uistvo vedrana puljića-pa ispitajte gdje je general ŠANTIĆ!
Ovce moje, ispred eu ambasadora,igrali smo stiptiz u hulahopkama i dogovorili smo se o podjeli fotelja ja i moj haver Zlajogu... eto stoko gotova je kriz fotelje su podjeljene klikce cijela EU!